LG'nin esnek ekranlı akıllı telefonu sızdırıldı! (Video)

İşte esnek ekranlı LG G Flex!

LG'nin esnek ekranlı akıllı telefonu sızdırıldı! (Video)

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Samsung, kavisli ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round’u tanıttı. Esnek ekranlı akıllı telefon beklenen diğer bir firma ise LG. Yeni sızıntı görüntüler gösteriyor ki şirket,  LG G Flex adını verdiği cihazını yakın bir zamanda tanıtacak.

Bükülebilir ekranlı ilk LG akıllı telefon Arjantinli bir gazeteci tarafından ortaya çıkarıldı. LG G Flex, Samsung Galaxy Round'un aksine sol ve sağ kenarlarından değil yukarıdan aşağıya doğru bükülmüş olarak gelecek.

1382518959_gflex3vergesuperwide.jpg

Esnek ekranlı LG G Flex’in yayınlanan görüntülerine baktığınız zaman, LG G2’nin tasarımı gibi düğmelerinin cihazın arkasında konumlandırılmış olduğu görülüyor. LG yönetimi bu tuşlardan "sihirli tuş" olarak bahsediyor. Ayrıca LG G Flex'in arka kısmında çift renkli LED Flaş bulunuyor.

LG G2 tanıtımında konuşan CEO, cihazın arkasına neden tuş koyduklarını şu şekilde açıklamıştı; “Günlük hayatı düşünün, telefonlar neden elden düşer? Çünkü tuşlara basmak istediğiniz için cihazı tam kavrayamazsınız, böylece elinizden kayar düşer. Sihirli tuşu bu yüzden tasarladık.”  Ayrıca Bu sayede birçok kullanıcının kasanın üzerindeki dokunmatik tuşlara yanlışlıkla dokunarak işlerinin yarım kalması sorununun önüne geçilmiş oldu.

Sihirli tuşun 5 fonksiyonu bulunuyor. Minimalist bir tasarım sunan sihirli tuş ile cihazınızın tuş kilidini, ses ayarlarını kontrol edebiliyorsunuz. Kilit ekranındayken notlar ve kameraya hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. En önemlisi de hem ön hem de arka kamerayla fotoğraf çekerken sihirli tuşu kullanabiliyorsunuz.

LG G Flex’in gelecek ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Sonraki sayfalarda esnek ekranlı akıllı telefon LG G Flex’in görsellerini inceleyebilirsiniz.


1382518981_gflex1vergesuperwide.jpg

1382519002_gflex2vergesuperwide.jpg

1382519015_gflex4vergesuperwide.jpg