Line Camera uygulaması 100 milyon indirmeyi aştı

Anlık mesajlaşma hizmeti sunan Line uygulaması yeni uygulamaları ile farklı kullanıcılara hitap etmeyi amaçlıyor.

Line Camera uygulaması 100 milyon indirmeyi aştı

Dünyanın önde gelen mobil platformu LINE, 100 milyon indirmeye ulaşan LINE Camera’nın başarısını kutlarken bir yandan da kullanıcıların kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri uygulamalar sunmaya devam ediyor. LINE’dan yapılan açıklamaya göre, LINE’ın mesajlaşma uygulamasına dahil olan ve kısa, etkileyici videolar oluşturarak paylaşmayı sağlayan SnapMovie’i de (Şipşak Video) yeni özellikleriyle ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara sunuldu.

1411642461_linesnapmovie3.jpg

2012 Nisan ayında piyasaya sürülen LINE Camera, piyasaya sürüldükten yalnızca 17 ay sonra dünya genelinde 50 milyondan fazla indirilmişti. LINE Camera’nın bu başarısında Timer Shot, Touch Shot, and Grid View özellikleri gibi kapsamlı fotoğrafçılık araçlarının yanı sıra mevcut kamera uygulamaları arasında en çok dekoratif öğe sunan uygulama olması da büyük rol oynamıştı. Fotoğraflarda kullanılabilecek 5.000’den fazla tasarım aksesuarı, 100’den fazla çerçeve ve font seçeneği bulunan LINE Camera’ya sonradan eklenen ve kullanımı kolay rötuş araçlarının bulunduğu “Beauty” özelliği ile birçok fotoğrafı bir araya getiren “Collage” özelliği de kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

1411642446_linesnapmovie2.jpg

 LINE SnapMovie (Şipşak Video) özelliği yenilendi, ayrı bir uygulama oldu

Kısa videolar hazırlama ve hazırlanan videoların arka planlarına müzik koyabilme imkanı veren LINE’ın SnapMovie (Şipşak Video) özelliği artık ayrı bir uygulama olarak sunuluyor. (İlk olarak Android cihazlarda kullanılabilecek)

Geliştirilen uygulamada artık videolara 9 farklı efekt ve başlık ekleme olanağı da bulunuyor. Kullanıcıların kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerine olanak sağlayan LINE uygulamalarında hazırlanan video ve fotoğraflar LINE’ın yanı sıra Facebook, Twitter gibi sosyal medya kanallarında da paylaşılabiliyor. LINE Camera’nın 100 milyon indirme rakamını aşmasını kutlayan LINE, kullanıcılarına ücretsiz sticker seti hediye ediyor