Line'dan Ramazan Bayramına özel hareketli Sticker'lar

Tüm dünyada 480 milyon kullanıcıya sahip olan Line, Türk kullanıcıları için bayrama özel hareketli ve ücretsiz sticker’lar hazırladı.Bayram geleneklerimize gönderme yapan ve uzaktaki sevdiklerimizle eğlenceli bir şekilde bayramlaşma olanağı sunan sticker’

Line'dan Ramazan Bayramına özel hareketli Sticker'lar

Dünyanın önde gelen mobil platformu LINE, Türkiye’ye ve bayrama özel ilk defa hareketli ve ücretsiz sticker seti hazırladı. Bayram geleneklerimize gönderme yapan ve uzaktaki sevdiklerimizle eğlenceli bir bayramlaşma olanağı sunan sticker’lar aynı zamanda hareketli olarak hazırlandı. Kullanıcılar, LINE hesabından Sticker Dükkanı’na girerek “İyi Bayramlar” sticker setini ücretsiz olarak indirebilecekler. Üstelik bu seti indirip en çok kişiye hediye eden ilk 20 kullanıcı 20 iPad’den birinin sahibi olacak. Line, yeni sticker setini bayrama özel çektiği reklam filmi ile de tüm Türkiye’ye duyuruyor.

Tüm dünyada 480 milyon kullanıcısı olan ve kısa sürede Türkiye’de gençlerin gözde haberleşme ve mesajlaşma platformu haline gelen LINE’ın “İyi Bayramlar” sticker setinde LINE karakterlerinin “El öpmeye geliyoruz”, “Bayramda küslük olmaz” diyen hareketli versiyonları ve ev baklavasının yer aldığı sticker’lar dikkat çekiyor. Sticker’lar bayram geleneklerine gönderme yaparken LINE üzerinden mesajlaşmayı daha da renkli hale getiriyor.                                                                                   

LINE’dan bayram hediyesi: 20 iPAD                                                                                            

Sticker Dükkanı’nda 10 binden fazla orijinal ve lisanlı sticker kullanma olanağı sunan LINE, “İyi Bayramlar” seti için gerçekleştireceği bir etkinlik ile de 20 iPAD kazandıracak. 31 Temmuz tarihine kadar LINE’ın Sticker Dükkanı’ndaki “Ücretsiz” seçeneğinden hareketli “İyi Bayramlar” sticker setini en fazla arkadaşına hediye eden 20 kişi iPAD kazanacak.

 “İnsan gerçekten hayret ediyor”

 "İyi Bayramlar” sticker setinin yanı sıra LINE, reklam filmi ile de tüm Türkiye’nin bayramını kutluyor. “İnsan gerçekten hayret ediyor” sloganını kullanan LINE reklam filminde ücretsiz, hareketli bayram sticker’ları tek tek sohbet ekranında gösterildiği o reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.