Logitech Party Collection serisini duyurdu

Bilgisayar donanımları üreten Logitech, Party Collection serisini duyurdu.

Logitech Party Collection serisini duyurdu

Logitech, rengarenk ve retro esintili 2016 Party Collection serisiyle, bilgisayar başındaki kullanıcıları adeta bir partiye davet ediyor. 80’lerin Memphis tarzından esinlenilen Logitech M238 wireless mouse’larda parlak ve kontrast renkler kullanılırken, çeşitli grafik desenlerin yanı sıra astronot, karpuz, flamingo ve buzlu dondurma gibi eğlenceli figürler dikkat çekiyor. Günümüzün pop kültürünü yansıtan seri, esprili şekli ve cesur renkleriye beğeni topluyor.


Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Global Portföy ve Marka Direktörü Anatoliy Polyanker, “2016 Party Collection serisinde eğlenceli olan her şeyi bir araya getirerek, çılgın ve ilham veren desenler ortaya çıkardık. Bu sene herkesi ‘partiye’ davet ediyoruz.” dedi.

Logitech 2016 Party Collection serisinde yer alan mouse’lar, Windows, Mac OS, Chorome OSTM ve Linux işletim sistemleriyle kolayca uyum sağlıyor. 12 aylık pil ömrüyle kesintisiz kullanım avantajı sunan mouse’lar, 1 metrelik kablosuz kullanım mesafesi, hassas kaydırma ve takip etme özellikleri sayesinde, web sayfaları ve bilgisayarlarda kesintisiz eğlence sunuyor.