Logitech Tutkunlarından Özel Video Oyunu: PX57

NYU Oyun Laboratuvarı Uzmanları ve Tiny Mantis Tarafından Hazırlanan Oyun, Logitech Hayranları Tarafından Tasarlandı.

Logitech Tutkunlarından Özel Video Oyunu: PX57

Logitech oyuncuların desteği ile tasarladığı ilk kitle kaynaklı video oyunu PX57 ve Logitech’in yeni projesi “Together We Game” oyun severler ile buluşuyor. Her seviyeden oyun tutkunları için tasarlanan ve geliştirilen PX57, geleneksel kale savunma video oyunu olarak tasarlandı. Dünya genelinde 12.000’den fazla oy alan PX57, New York Üniversitesi Oyun Laboratuvarı Yöneticisi Frank Lantz ve oyun uzmanları takımı Tiny Mantis tarafından hayata geçirildi.

1429185604_px57-canoe.jpg

Logitech PX57 oyununun dünya genelinde farklı ülkelerden insanların katkılarıyla hazırlandığını söyleyen New York Üniversitesi Oyun Merkezi Yöneticisi Frank Lantz, “PX57, oyun severlerin fikirlerini ve yaratıcı seçimlerini yansıtıyor. Together We Game oldukça eğlenceli ve işbirlikçi bir süreçti. Artık yarışma zamanı geldi” dedi.

1429185620_px57-twgbattlecoverphotogoogle.jpg

Logitech, PX57’nin yaratım sürecinde hayranlarının yaratıcılıklarını paylaşabilmeleri ve oyun tasarımına katkıda bulunabilmeleri için özel bir proje geliştirerek, Reddit kullanıcılarını oyunun ayarlarını, ana karakterlerini, puan sistemini belirlemek, silahlarını seçmek ve oylamak için beş aylığına bir araya getirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen kullanıcıların şekillendirilmesi ile geliştirilen oyun, tamamen Logitech fanları tarafından hazırlandı.

1429185634_px57-boombox.jpg

· PX57 Apple App Store ve www.px57.com da başlangıç olarak ücretsizdir. Daha fazla bilgi için Logitech blogu ziyaret ediniz.