Lomo'Instant ile şipşak fotoğrafçılığa adım atın!

Lomo'Instant Mumbai, Lomo'Instant Lake Tahoe ve Lomo'Instant Wide Victoria Peak modelleri ile şipşak fotoğrafçılığa yeni bir soluk geliyor. Lomography ile ilgilenenler bu makinelere mutlaka göz atmalı.

Lomo'Instant ile şipşak fotoğrafçılığa adım atın!

Lomography, farklı şehirlerden esinlenerek tasarladığı üç yeni Lomo'Instant Mumbai, Lomo'Instant Lake Tahoe ve Lomo'Instant Wide Victoria Peak! modeli ile karşımıza çıktı. Bu üç yeni tasarım, yeni yılın yaklaştığı şu günlerde şipşak fotoğrafçılığa adım atmak ya da sevdiklerini parıltılı tasarımlarla mutlu etmek isteyenler için ideal!

Hint metropolünün kalabalık pazarları, Hong Kong adasının en yüksek dağından görünen manzaralar ya da Sierra Nevada'nın huzur ve macera dolu gölleri, rotan seni nereye götürürse götürsün, Lomo'Instant modellerinden biri yanında olduğu sürece anı rahatlıkla yakalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

1478762741_lomoinstantlaketahoepackaging1.jpg

Lomo'Instant modellerine 349 TL'den başlayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Lomography ürünlerine ulaşmak için tıklayın

Lomo'Instant özellikleri

Her Anı Kaplamak için 3 Farkı Çekim Modu

Lomo'Instant, tek tuşa basarak aktif edebileceğin ve kolayca fantastik şipşak fotoğraflar çekebileceğin otomatik flaş moduna sahip. Aynı zamanda manuel modu kullanarak, mümkün olan her şeyi deneyebileceğin bir dünyaya da açılabilirsin.

Otomatik Flaş Açık Mod

Bu mod ile flaş üzerindeki sensörü, ortam ışığını ölçer ve pozometre otomatik olarak doğru flaş ayarını verir. Varsayılan diyafram ayarı f/16'dır ve pozlama telafisi bu modda ayarlanabilir.

Manuel Flaş Açık Mod

Bu mod, iç mekan çekimleri için ideal. Flaş açıkken gündüz çekimleri için N/normal, uzun pozlamalar için B/bulb modunu tercih edebilirsin.

Manuel Flaş Kapalı Mod

Bu mod, gece uzun pozlamalar için ideal. Flaş kapalıyken, gündüz çekimleri için N/normal, uzun pozlamalar için B/bulb modunu tercih edebilirsin.

Ultra Gelişmiş Lens Sistemi

Lomo'Instant'ın dahili geniş açılı lensi ve eklenebilir lensleri ile yaratıcı ve deneysel fotoğraf opsiyonlarını keşfet.

Geniş Açı Lens (dahili)

Bu 27mm'ye eşdeğer olan geniş açı lens, gözünün görebildiğinden daha fazlasını kaydedecek ve 0.4m'ye kadar yakınlaşabileceğin netlik ayarı ile süper havalı portreler ve yakın çekim fotoğraflar çekmeni sağlayacak.

Fisheye Lens Eklentisi

Bu lens eklentisi 170 derecelik fotoğraflar çekmeni sağlar. Fisheye Lens ile dolgun ve muhteşem dairesel şipşaklar çek.

Portre Lens Eklentisi

Bu 35mm'ye eşdeğer lens inanılmaz derecede çok yönlü ve iç ya da dış ortamda harika sonuçlar verir. Portre çekimleri için ideal olan bu lens, aynı zamanda sokak ve manzara fotoğrafçılığı için de ideal.

Close-up Lens!

Bu lens, çarpıcı yakın çekim fotoğraflar için yakın mesafeden odaklama yapmana imkan verir.

Uzun Pozlamalar

Lomo'Instant'ın B (Bulb) modu ile deklanşöre basılı tuttuğun sürece fotoğraflarında ışıkla boyamalar yapabilirsin. Bu modu, gece çekimlerinde ya da ışıkla boyama fotoğraflarında dene.

Limitsiz Çoklu Pozlamalar

Lomo'Instant sınırsız çoklu pozlamalar yapabileceğin tek modern şipşak fotoğraf makinesi. Bu demek oluyor ki, harika etkiler için aynı film karesinde sayısız fotoğrafı birleştirebilirsin!

Renkli Filtreler

Mavi, sarı, mor ya da kırmızı filtrelerden birini tercih et. Renkli filtreleri flaş üzerinde kullanarak soğuk ve sıcak renk tonları ile oynayabilir ve şipşaklarına sanatsal bir hava katabilirsin!

Şipşak Fotoğrafçılık Dünyasında En Geniş Diyafram Değeri

En geniş diyafram açısı olan f/8 ile Lomo'Instant fotoğraf makinesi, şipşak fotoğrafçılık dünyasındaki en geniş diyaframa sahip. Diyafram f/8 ile çekimler yaparak çok daha aydınlık fotoğraflar elde edebilirsin. Ya da f/22 gibi daha küçük bir diyafram ile her şeyi odağına alabilirsin.

Mükemmel Şipşak Fotoğraf Fotmatı

Lomo'Instant parlak renkleri ve aydınlık fotoğraflarık ile bilinen, rahatça bulunan ve yüksek kaliteli Fujifilm Instax Mini film kullanıyor.

Ayna

Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi’nde, lensin sol tarafında minik bir ayna mevcut.

1478762715_lomoinstantlaketahoepackagingcontents.jpg

Teknik Detaylar

Film Formatı: Fujifilm Instax Mini Film

Pozlama Alanı: 42mm x 64mm

Enstantane Hızı: 1/125s / Bulb

Pozlama Telafileri: +2/-2 Pozlama Değeri

Film Çıkarma Mekanizması: Motorlu

Çoklu Pozlamalar: Evet

Dahili Flaş: en Fazla 9(m)

Otomatik Flaş Çıktısı: Evet

Pil: 6V (4x AAA pil)

Tripod Girişi: Evet

Kablo Deklanşör Bağlantısı: Evet

Diyafram: f/8, f/11, f/16, f/22, f/32