Maaş + Sigorta + Primli Profesyonel ''Zombi'' Aranıyor!

Evet yanlış okumadınız; maaşlı Zombie olmak ister misiniz?

Maaş + Sigorta + Primli Profesyonel ''Zombi'' Aranıyor!

İstanbul Trump AVM’de meraklılarıyla buluşan gerçek kaçış oyunları merkezi Escapist, portföyünde bulunan birbirinden heyecan verici oyunlara yenilerini ekliyor. Escapist, Kıyamet Üçlemesi adı altına topladığı oyunlarında görev alacak ve mesaisini profesyonel zombi olarak geçirecek personeller için bir iş ilanı verdi. Zombi vasfıyla çalışacak adaylara maaş+sigorta+prim öneren Escapist, bu pozisyon için alışılmış iş ilanlarından farklı olarak bazı sıra dışı nitelikler de arıyor.

“Böö” Sesini Etkileyici Çıkartmak Öncelikler Arasında!

Ülkemizde bir ilk olan bu ilana göre mesai saatleri içerisinde arada sırada etkileyici biçimde “böö” sesi çıkarmak gerekiyor. Çok sık aranan bir pozisyon olmadığı için bu pozisyonda deneyim talep etmeyen Escapist, adayların İngilizce veya herhangi bir yabancı dil bilmelerini de şart koşmuyor.

Prezantabl Olmak Seçimde Avantaj Sağlamayacak

Hemen her ilanda talep edilen prezentabl olmak ve analitik düşünmek de zombi pozisyonu için aranmayan nitelikler arasında… Escapist’in bu enteresan ilanı şu cümlelerle noktalanıyor: “Karşınıza çıkan insanların beyinlerini yemek için çıldırıyorken bir yandan da sanki 50 Kg’lık bir yükü ayak bileklerinize bağlamışlar gibi ağır hareket edebiliyorsanız, böö sesi görev bilinciyle değil de aşkla çıkıyorsa ağzınızdan, büyük bir oyunun özel bir parçası olmak istiyorsanız, aradığımız siz olabilirsiniz”

1447686580_1447659273zombilan.jpg