Mafia 3, 30 FPS kilidi oyuncuları üzdü!

Önceki gün satışa sunulan Mafia 3 oyunu 30 fps sınırı nedeniyle bekleyenleri hüsrana uğrattı. Peki, Mafia 3, 30 FPS kilidi nasıl kaldırılır?

Mafia 3, 30 FPS kilidi oyuncuları üzdü!

Oyun severlerin merakla bekledikleri Mafia 3 önceki gün PC, Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlandı. Ancak Mafia 3'ü bilgisayarında oynamak isteyenler fps sınırlandırması yüzünden büyük hayal kırıklığına uğradı.

Son dönemde çıkan bir çok oyunda uygulanmaya başlanan 30 fps sınırlandırması Mafia 3 oyununda da oyun severlerin canını sıktı. Oyunun pc versiyonunun satışa çıktığı Steam'de kullanıcılardan gelen olumsuz yorumların neredeyse tamamı fps kilidi ile ilgili.

Hangar 13 firmasının geliştirdiği Mafia 3 oyununa Steam üzerinden gelen olumsuz eleştirilerin ardından sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile şu anda Mafia 3'de 30 fps kilidinin şu anda duracağını ama 60 fps oynanabilmesi için yeni bir yama üzerinde çalıştıklarını açıkladılar.

Oyunun geliştiricisi Hangar 13, sabah saatlerinde yaptığı bir açıklama ile bu durumu şimdilik bu kilit ile bıraktıklarını ve tam olarak 60 FPSalabilmeleri için bir yama üzerinde çalıştıklarını belirtti.

1475936899_mafia330-fps-siniri-kalkacak-mi.jpg

Mafia 3 30 Fps kilidi kalkacak mı?

Hangar 13 şirketinden gelen açıklama bu kilidin tam olarak ne zaman kalkacağı konusuna tam bir açıklama getirmiyor ama gelen eleştirileri ve baskıları düşünürsek kısa sürede Mafia 3'ü 60 fps oynamak için gereken yamanın yayınlanacağını düşünüyoruz.

Önceki gün Steam mağazada Mafia 3 189 TL'den satışa sunuldu, Mafia 3 oyununun kutulu satış fiyatı da D&R, Aral gibi mağazalarda 180 TL olarak belirlendi. Mafia 3 Playstore'da 148 TL ve Voidu satış fiyatı ise 132 TL.

Mafia 3 Playstation ve Xbox fiyatı 270 TL olarak belirlendi.