MARVEL Future Fight'a dev güncelleme

MARVEL Future Fight'ın son sürümü, Savaş Dünyası'na gerçek zamanlı PvP modu ekleyerek kullanıcı temelli yeni oyun özellikleri sunuyor.

MARVEL Future Fight'a dev güncelleme

Asya'nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., 2016 Google Play Ödülleri "En İyi Oyun" kategorisinde aday gösterilen MARVEL Future Fight için hazırladığı dev güncellemeyi duyurdu. 2.2.0 sürümünde, oyuncuları savaş sistemlerine getirilen daha eğlendirici içerikler ile birlikte, yeni kostümler, karakterler ve pek çok yeni sürpriz bekliyor.

Sevilen mobil aksiyon oyunu Marvel Future Fight'a eklenen heyecan verici güncellemede, oyuncuların mevcut savaş modu ile yeni gerçek zamanlı mod arasında seçim yapabilmesini sağlayacak PvP sistemi bulunuyor. Özel Görev, Boyut Yarlığı ve Düşman Kuşatması oynayan oyun severler, yeni güncellemeyi hemen fark edebiliyor. Netmarble, Özel Görev'de bir aşama tamamlandığında elde edilen tecrübenin fazlasıyla artmasını sağlayarak, daha çok deneyim kazanmak isteyen oyuncular için görevi daha faydalı hale getiriyor.

Düşman kuşatmasının zorluk seviyelerine göre üç bölüme ayrıldığı güncellemeyle beraber, öncekine kıyasla daha az bölüm tamamlayan oyuncular aynı miktarda ödül alabiliyorlar. Son olarak, ittifaklardaki topluluk hissinin güçlendirilmesi amacıyla içeriği yenilenen oyunda, Boyut Yarığı da ittifak üyelerinin oyunculara bu bölümde yardım etmesine izin verebiliyor.

Netmarble Games Chief Global Officer'ı Seungwon Lee "MARVEL Future Fight oyuncularıyla bu heyecan verici güncellemeleri paylaşmaktan çok mutluyuz. Son gelen kullanıcı temelli güncellemeler ve oyun geliştirmeler sayesinde MARVEL Future Fight severler en iyi oyun deneyimi için harika fırsatlar bulabilecek" dedi.

MARVEL Future Fight v.2.2'taki güncellemeler:

* Son derece dayanıklı bir vücuda ve akıl almaz güce sahip Süper Kahraman olan Hyperion MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesinde yer alıyor.
* Malekith, Yondu, Demir Yumruk , Alaycıkuş, Ronan ve Kara Dul için yepyeni kostümler geliyor.
* Yeni güncellemeyle, Hyperion, Ronan, Malekith, Yondu, Demir Yumruk, Alaycıkuş ve Ay Şövalyesi de artık 2. kategoriye yükselerek çok daha güçlü özelliklere kavuşuyor.
* Ekipman geliştirmeleri kolaylaştırmak için otomatik geliştirme ek seçeneği sunuluyor. Ayrıca oyunun yeni güncellemesi Biyometrik Seçici ekranında en popüler kahramanları ve belli bir karakterin kaç biyometriğe sahip olduğunu gösteriyor.