Master&Dynamic MW60 Wireless inceleme

Master&Dynamic’in üst seviye kablosuz çözümü olan MW60 modelini masaya yatırıyoruz. Bakalım MW60 Wireless, müzik tutkunlarına neler sunuyor?

Master&Dynamic MW60 Wireless inceleme

2013 yılında New York’ta faliyetlerine başlayan Master&Dynamic, ses konusunda son dönemde ilgi çeken firmaların arasındaki yerini aldı. Bu zamana kadar premium malzemeler ile üretmiş olduğu kablolu kulaklık çözümleri ile bilinen Master&Dynamic, MW60 Wireless modeli ile kablosuz dünyaya adım attı.

Master&Dynamic’in diğer kulaklıklarında olduğu gibi MW60 Wireless da premium materyallerden üretiliyor ve Hi-Fi tadında bir ses deneyimi müzik severler ile buluşturuyor. Peki, MW60 Wireless müzik severlere neler sunuyor?

Master&Dynamic MW60 Wireless inceleme

Master&Dynamic MW60 Wireless incelemesine malzeme kalitesinden başlamak istiyoruz. MW60 Wireless’ın kutusunu daha açar açmaz sizi deri bir koku karşılıyor. Deri malzemeden üretilen MW60 Wireless, uzun kullanımda konforlu padleri sayesinde kulağı ve başı yormuyor. MW60 Wireless’ın kutusundan; taşıma çantası, şarj için USB kablosu, kablolu kullanım için 3.5 mm kulaklık kablosu ve kullanım kılavuzları çıkıyor.

1511200175_masterdynamic-mw60-wireless-inceleme-13.jpg

345 gram ağırlığındaki MW60, AptX destekli Bluetooth 4.1 teknolojisi ile çalışıyor. Tam dolu şarj ile kesintisiz 16 saat müzik deneyiminin sunulduğu bu kulaklık 5-25,000Hz frekans aralığına sahip.

Enstrümanlar hiç olmadığı kadar net

Amerikalı firma ses konusunda yeni olmasına rağmen MW60 Wireless ile üst düzey bir müzik deneyimi sunmayı hedefliyor. 45mm büyüklüğünde Neodymium sürücülerin yer aldığı kulaklığımız, mid ve tiz seslerde segmentinin sınırlarını zorluyor. Oldukça geniş sahnesi sayesinde müzikte çalan enstrümanların yerlerini gözünüzü kapatarak seçebiliyorsunuz.

1511200191_masterdynamic-mw60-wireless-inceleme-12.jpg

MW60’ın orta ve üst frekanslardaki performansı dinlenmeye değer. Ancak alt frekans yani basslarda ise bu performansını sürdüremiyor. MW60, alt frekanslarda müzikte bass neyse onu veriyor. Sahneyi boğmamak adına yapılan bu seçim; klasik, jazz, blues ve çok sesli türlerde mükemmel bir tını ortaya koysa da, Rap, R&B, Hip-Hop ve EDM gibi türlerde sizi pek tatmin etmeyecektir.

1511200181_masterdynamic-mw60-wireless-inceleme-14.jpg

Dahili mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerini gerçekleştirebileceğiniz MW60’da bir de müzik kontrolleri yer alıyor. Kulaklığın yanındaki bu kontroller ile müziği durdurabilir ve bir sonraki/önceki şarkıya geçiş yapabilirsiniz.

Aluminum ve derinin muhteşem uyumu ile tasarlanan MW60, kafada diğer kafa üstü kulaklıklar gibi kaba durmuyor, aksine çok hoş bir görünüm sunuyor.

Master&Dynamic MW60 Wireless’ı genel olarak değerlendirecek olursak; kulaklık şıklığından ödün vermeden Hi-Fi kalitesinde müzik dinlemek isteyenlerin tercihi olacaktır. Ancak bass tutkunları bu kulaklıktan, bass yükseltici bir amfi olmadan kullanırsa pek tat almayacaktır.

Master&Dynamic MW60 Wireless’ı buradan satın alabilirsiniz

1511200187_masterdynamic-mw60-wireless-inceleme-11.jpg