Meizu MX Supreme göründü!

Meizu MX Supreme'nin bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

Meizu MX Supreme göründü!

Çinli Meizu firmasının daha önce home tuşuna gömülü parmak izi tarayıcısı ve 60MP kameraya sahip olacağı söylenen yeni amiral gemisi modeli MX Supreme'ye ait bir görüntü Çinde yayınlandı.

1427275058_img20150325111849.jpg

Meizu ve Nokia arasındaki işbirliğinin sonucunda üretileceği belirtilen MX Supreme, donanım noktasında Nokia'dan destek alacağı iddia edilmişti. Hatırlanacağı üzere Nokia'nın Cihazlar ve Servisler bölümünün Microsoft tarafından satın alınması sonuçunda yapılan anlaşma gereği Nokia'nın 2016 yılına kadar kendi markası ile akıllı telefon üretmesi imkansız. Ancak bu şirketin bir başka firma ile ortaklık kuramayacağı anlamına gelmiyor. İşte bu noktada şirketin Meizu ile yaptığı görüşmeler sonucunda MX Supreme'ye PureView kamera ve diğer donanımları noktasında güçlü bir Android cihazı oluşturmak için katkı sağlayacağı belirtiliyor.

1427275043_img20150325111815.jpg

Şimdilik Nokia'nın Meizu MX Supreme'de bulunacağı söylenen 60MP arka kamera için yazılımsal mı, veya donanımsal konuda mı destek vereceği bilinmiyor ancak, var olduğu söylenen bu ortaklığın sonucunda ortaya çıkacak cihaz gerçekten müthiş özelliklere sahip olabilir. Meizu MX Supreme eğer gerçek ise, Meizu'nun güçlü donanımları, tabiri caizse jilet inceliğinde çerçevelere sahip olacağı ve Nokia'nında yüksek gelişmiş kamera yazılım sistemi ile kombine edilecek cihazın nasıl olacağını hayal bile edemiyoruz.