Meizu, MX4'ün mini sürümünü hazırlıyor

Ekran boyutu henüz bilinmeyen MX4 mini'de MediaTek cephesinden bir işlemci kullanılacak.

Meizu, MX4'ün mini sürümünü hazırlıyor

Geçtiğimiz günlerde 2014 yılı amiral gemisi akıllı telefonu ’ü duyuran Meizu’nun yıl sonuna kadar kullanıcılarla buluşturacağı akılı telefon sayısının 4 adet olduğu şirket tarafından resmen onaylandı. Söz konusu cihazlardan bir diğeri MX4 Pro olacak. Bir süredir teknik özellikleri sızan büyük ekranlı akıllı telefonun önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.

Meizu’nun resmi Weibo (Çin’in mikroblog sitesi) sayfasında yayınlanan bilgiye göre Çinli üretici düşük maliyetli orta düzey bir akıllı telefon hazırlığında. Xiaomi’nin Redmi serisiyle rekabete girişecek telefon MX4 mini olarak isimlendirilecek.

Ekran boyutu henüz bilinmeyen telefonda MediaTek cephesinden sekiz çekirdekli MT6592 işlemcisi kullanılacak. Full HD çözünürlüklü ekran ile donatılacak MX4 mini’de ayrıca 4G LTE bağlantısı mevcut olacak. Fiyatın ise 1499 Yuan  (yaklaşık 190€) seviyesinde olacağı açıklandı.

Meizu MX4’ü uluslararası arenada satışa sunmaya hazırlanan şirketin mini model için nasıl bir satış politikası izleyeceğini önümüzdeki süreç bizlere gösterecek. 

1411289906_meizu-mx4-white-device-leak5.png