Merak edilen hiçbir şey kalmadı! Galaxy S7'nin video görüntüsü yayınlandı!

Samsung Galaxy S7'nin canlı canlı video görüntüsü yayınlandı!

Merak edilen hiçbir şey kalmadı!  Galaxy S7'nin video görüntüsü yayınlandı!

Samsung bu Pazar yeni amiral gemisi Galaxy S7’yi tanıtacak ancak, telefon ile ilgili merak edilen hiçbir şey kalmadı Dün Dubai’de kutusu ve kutu içeriği sızdırılan Galaxy S7’nin bugün de, canlı olarak video görüntüsü yayınlandı.

Sızdırılan görüntülerde telefonun bazı özellikleri onaylanmış görünüyor. Siyah renkli Galaxy S7’nin olduğu videoda telefonun SIM kart tepsisinde çok istenen microSD kart yuvası olduğu görülüyor. AndroidAuthority sitesine göre Galaxy S7, 12 megapiksel arka kamera ve IP68 (veya IP67) sertifikaya sahip suya dayanıklılık özelliği ile gelecek.

1455722595_samsung-galaxy-s7-leak.jpg

İlginizi çekebilir>>>

Cihazın tasarımı Galaxy S6’ya oldukça benzer görünüyor. Metal çerçeve ve camdan ön ve arka tasarıma sahip telefonun Home tuşu önceki modele nispeten biraz daha uzun. Kamera sadece 12 megapiksel çözünürlüğe sahip olsa da, her bir pikselin Nexus 5X ve Nexus 6P kameralarında kullanılan piksele benzer şekilde çok daha büyük olduğu söyleniyor. Gerçek görüntü kalitesi hakkında çok fazla bilgi yok ancak, hepimiz akıllı telefon kamera teknolojisi dendiğinde Samsung’un lider olduğunu biliyoruz. Bu raporda ön kamera çözünürlüğü hakkında hiçbir bilgi mevcut değil.

1455722609_samsung-galaxy-s7-leak-02.jpg

Videoda yazılım kısmında telefonun arayüzü oldukça temiz ve Touchwiz ve Android 6.0 Marshmallow ile çalıştığı görülüyor. Samsung’un düzenleyeceği etkinlikte Galaxy S7 hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir>>>

Aşağıda yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Yorum kısmından Galaxy S7 ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.