Metal kasa Galaxy F gerçeği aslında farklı mı?

Samsung'un metal kasa akıllı telefonu hakkında yeni iddialar geldi.

Metal kasa Galaxy F gerçeği aslında farklı mı?

Bir süredir Samsung’un Galaxy S5 ile birlikte F serisi olarak metal kasa Galaxy F akıllı telefon üreteceği söylentileri dolaşıyordu. Yeni gelen haberler işin boyutunu değiştirdi. Bu bilgilere göre metal kasa akıllı telefon gelecek ancak, Galaxy S5 ile alakası olmayacak.

Rus bloger Eldar Murtazin’in iddiasına göre Galaxy F kod adı ile anılan metal kasa yapısına sahip akıllı telefon, Galaxy S4 ile aynı özelliklerde ama metal kasaya sahip olarak karşımıza çıkacak. Aynı kişi ayrıca yeni metal kasalı seride kullanılan ‘F’ harfinin Fashion, yani moda anlamına geldiğini söylüyor.

1389035846_samsung-galaxy-f-fashion-s4.jpg

1389035894_samsung-galaxy-s5-no-mwc.jpg

Eğer Eldar Murtazin’in iddiaları doğruysa, bu durumda Samsung, Galaxy S5'i 2014 yılının tek amiral gemisi olarak tanıtacak ve Galaxy F ise Galaxy S5’ten daha düşük özelliklere sahip metal kasa olarak karşımıza çıkacak. Galaxy F metal kasa olma sebebi ile yine de yüksek bir fiyat ile raflarda yerini alacaktır.

Eldar Murtazin Twitter'da attığı tweette ayrıca Galaxy S5'in MWC 2014 etkinliğinde tanıtılıp, 1 Mayıs'ta satışa sunulacağını söylüyor.