Microsoft Surface Phone test edilmeye hazır

Microsoft'un 2017 yılında tanıtacağı söylenen Surface Phone akıllı telefonu test edilmeye hazır. İşte Surface Phone ile ilgili bilgiler!

Microsoft Surface Phone test edilmeye hazır

Microsoft’un Surface Phone isminde bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı birkaç yıldır söyleniyor.  Commercial Times’ın Apple’ın tedarikçilerinden biri olan Pegratron üzerinden sızdırdığı bir habere göre Microsoft, uzun zamandır beklenen Surface Phone telefonun deneme üretimine başlamayı planlıyor.

Microsoft Surface Phone test edilmeye hazır

Gazete, Microsoft’un 2017'de Surface Phone'u duyurma planı olduğunu söylüyor. Windows Mobile işletim sistemi ile çalışacak telefonun 2017 veya 2018 yılının başında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

1480400745_surface.jpg

Microsoft Surface Phone’un Intel tabanlı yonga seti ve Continuum'da x86 uygulamaları çalıştırma yeteneğine sahip olması bekleniyor. 

Bu haberler, Microsoft CEO'sunun şirketin mobil işletmedeki geleceğinden bahsetmesi ve "en mükemmel mobil cihazı" yaparak başarıya ulaşmaya çalıştıklarını söylemesinden birkaç gün sonra geliyor. Dolayısıyla şirket,akıllı telefon üretiminden vazgeçmiş değil.