Microsoft'un yeni uygulaması To-Do çıktı!

Microsoft'un yeni görev yöneticisi To-Do uygulaması iOS, Android ve Windows platformları için çıkışını gerçekleştirdi.

Microsoft'un yeni uygulaması To-Do çıktı!

Microsoft'un günlük çözümler için geliştirmiş olduğu To-Do uygulaması, App Store, Google Play Store ve Windows Store'daki yerini aldık. Oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan Microsoft To-Do, akıllı önerme özelliği ile ön plana çıkıyor. Akıllı öneri özelliği ile her gün yapılması gereken görevleri uygulama otomatik olarak size öneriyor.

PC ve mobil cihazlar arasında senkronize bir şekilde çalışan Microsoft To-Do ile günlük, haftalık veya yıllık olarak işaretlemeniz gereken yapılacak işleriniz varsa, her birini her seferinde hatırlatmamız için yinelenen son tarihler ayarlayabilirsiniz.

1492690289_microsoft-to-do.jpg

Ayrıca, yapılacak her işinize adreslerden okumak istediğiniz kitaplara veya en sevdiğiniz kafenin web sitesine kadar tüm ayrıntıları ekleyebilir ve To-Do’yu bir not alma uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Tüm görev ve notlarınızı tek bir yerde toplayarak daha fazlasını başarabilirsiniz.

Ücretsiz sunulan Microsoft To-Do uygulamasını kullanmak için Microsoft hesabınızın olması gerekiyor. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Microsoft To-Do indir