Microsoft Türkiye'de isim değişikliği

Aslı Arbel Microsoft Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Olarak Göreve Başladı

Microsoft Türkiye'de isim değişikliği

Microsoft Türkiye, Behice Funda’nın Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Teknolojileri Platformu Pazarlama Müdürü olarak atanması nedeniyle boşalan Kurumsal İletişim Müdürlüğü pozisyonuna 4 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Aslı Arbel’in başladığını duyurdu. Arbel, Microsoft Türkiye’nin kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler stratejisinin belirlenmesinden ve hayata geçirilmesinden sorumlu olacak. Arbel, aynı zamanda Microsoft Türkiye’nin dijital PR faaliyetlerinin koordinasyonu ve sosyal medyadaki varlığının güçlendirilmesi görevlerini de üstlenecek.

1407391535_asliarbel3.jpg

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, “Microsoft olarak ülkemizin dünyada rekabetçi hale gelebilmesi, şirketlerimizin katma değerli ürünler ortaya koyabilmek için yeni ve öncü teknolojilerle tanışması ve Türkiye’deki girişimci ruhun desteklenmesi adına önemli çabalar ortaya koyuyoruz. Aslı Arbel’in bu çabalarımızı daha geniş kitlelere duyurmak adına son derece başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

2002'de Amerika'da Emory Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Aslı Arbel, 2006'da Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans programını tamamladı. İş hayatına 2002 yılında Çukurova Medya Grubu bünyesinde düzenlenen Management Trainee programına katılarak başlayan Arbel, Akşam Gazetesi Ekonomi Bölümü’nde 4 yıl çalıştıktan sonra 2006-2013 yılları arasında HSBC Türkiye Kurumsal İletişim Departmanında görev aldı.

Aslı Arbel, Microsoft Türkiye ekibine katılmadan önce Vodafone Türkiye'de Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışıyordu