Microsoft’tan ikisi bir arada isimsiz bilgisayar

Bu bilgisayar tıpkı Surface ürünlerinde olduğu gibi ayrılabilir klavyesi sayesinde aynı zamanda bir tablet gibi de kullanılabilecek.

Microsoft’tan ikisi bir arada isimsiz bilgisayar

Taipe’de halen devam etmekte olan teknoloji fuarında dikkat çekici tasarımıyla öne çıkan sürpriz bir bilgisayar tanıtıldı ve sürpriz olmaya devam ediyor. Bunun sebebi ise henüz hangi üretici tarafından üretileceğinin açıklanmamış olması.

Porsche Design tarafından tasarlanan ve tıpkı Surface ürünlerinde olduğu gibi ayrılabilir klavyesi sayesinde aynı zamanda bir tablet gibi de kullanılabilecek olan bu bilgisayarın ekran büyüklüğü 13,3 inç. Kalemiyle birlikte dokunmatik bir ekrana sahip olacak olan bu bilgisayar Windows 10 işletim sistemiyle beraber gelecek ve gücünü İntel işlemcilerden alacak.

 1464935605_microsoft-porsche-.jpg

Microsoft Donanım Bölümü Başkanı Nick Parker, Porsche Design tasarımlarına sahip yeni modeller hakkında bilgiler verdi ve Windows 10’lu ikisi bir arada bilgisayarlardan bahsetti. En yeni özelliklerin ve yeni nesil bileşenlerin mükemmel bir tasarım altında toplandıklarından bahseden Parker bilgisayarı üretecek firma hakkında pek fazla bilgi vermedi. Tayland merkezli bir üretici tarafından üretileceğinden bahseden Parker bilgisayarların 2017’nin başlarında satışa sunulacağının bilgisini verdi.