Microsoft’un Türkiye’deki ilk mağaza içinde mağazası açıldı

Microsoft, Ankara’da Kentpark AVM MediaMarkt içinde yer alan Türkiye’deki ilk mağaza içinde mağazasını açtı. Yeni mağaza konseptinde Microsoft donanım ürünleri ve deneyim alanlarının yanı sıra en yeni Microsoft çözümleri de satılacak.

Microsoft’un Türkiye’deki ilk mağaza içinde mağazası açıldı

Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, Türkiye’deki ilk mağazasını açtı. Ankara Kent Park AVM’de bulunan Avrupa’nın açık ara lider teknoloji zinciri MediaMarkt içinde yer alan mağazada Microsoft’un en yeni donanım ve yazılım çözümleri sergilenecek. ‘Mağaza içinde mağaza’ konseptine sahip olan ve Microsoft ürünlerinin sergilendiği mağazanın açılışı Microsoft Türkiye Tüketici Kanalından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Gökoğlu ile MediaMarkt Türkiye Satın Almadan Sorumlu CPO’su Faruk Kocabaş tarafından yapıldı.

1496835843_1496832219microsoftmagazaacilis02.jpg

Türkiye’deki ilk Microsoft mağazası

Yeni açılan mağazada yeni nesil, kalemli, ince, dokunmatik ekranlı, en yeni güvenlik teknolojieri ile donatılmış, en iyi oyun deneyimini sunan Windows 10 bilgisayarlar tüketiciler ile buluşacak. En iyi tüketici deneyimini ve alışveriş memnuniyetini sağlamak için Office 365 ile birlikte gelen özellikleri ve modern Mouse ve klavyeler de bu cihazlar ile birlikte deneyimlenebilecek. Ayrıca Xbox oyun konsolu, en yeni oyunlar ve en yeni aksesuarlar da bu mağaza içinde mağazada yer alacak.