Android kullanıcıları için indiroid portalı açıldı

Başarı Mobile tarafından Android kullanıcıları için yayınlanan indiroid, bir çok uygulamayı içerisinde barındıyor.

Android kullanıcıları için indiroid portalı açıldı

Android Market içerisinde Türkçe uygulamaları bulmak mesele. Başarı Mobile çatısı altında Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen indiroid yüzlerce uygulama, oyun, video ve duvarkağıtlarını Türk kullanıcılarına yasal olarak sunuyor.

İlk olarak uygulama ile gelen indiroid, daha rahat kullanım için portal halinede getirildi. m.indiroid.com' dan mobil sitesine, www.indiroid.com' da web portalına ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz içerik yelpazesi ile Android cihazlarının uygulama ihtiyacına cevap veren indiroid, ücretsiz içeriklerle beraber yüksek kaliteli ücretli içerikleri de bünyesinde barındırıyor ve kolay ödeme seçenekleri ile bir adım öne çıkıyor.

Başarı Mobile tarafından geliştirilen indiroid, Türkiye'deki GSM operatörlerinin servisleri üzerinden ve kredi kartı ile ödeme seçeneklerini kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların kendi kullanıcı adı ve şifrelerini oluşturarak giriş yapabilecekleri indiroid, kullanıcı bilgilerini yüksek güvenlik seviyesinde saklamakta ve güvenli içerik alışverişine imkân sunmaktadır.