HTC One ile oluşturulan özel videolar!

HTC One, Zoe ile özel videolar oluşturuyor.

HTC One ile oluşturulan özel videolar!

Sahip olduğu teknik özellikler ve sahip olduğu yenilikçi gelişmelerle kuşkusuz yılın en fazla ses getiren telefonlarından biri olan HTC One, içerisinde bulunduğumuz hafta içerisinde birçok ülkede satışa sunuldu. 7 Mayıs’ta 1.999 liralık fiyatı ile ülkemizde de satışa sunulacak telefonda dikkat çeken yeniliklerin başında Ultrapiksel kamera ve HTC Zoe uygulaması.

Yüksek çözünürlüklü görüntüler çekmeye olanak sağlayan HTC Zoe, aynı zamanda 3 saniyelik fotoğraf çekimi de gerçekleştirmektedir. Standartların dışında olan galeri uygulaması ile hareketli video ve görseller eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. Galeride, görüntü ve videolar arası geçişte sergilenen efektler, video ve görsellere müzik ekleme, hazırlanan çalışmaların farklı temalarda sunulması HTC Zoe uygulamasının yetenekleri arasında yer alıyor.

Telefonda dikkat çeken yeniliklerden biri Ultrapiksel çözünürlüklü yeni nesil kamera olmuştu. F/2.0 diyafram açıklığına sahip ve standartların aksine 3 kat daha fazla ışığı depolayarak daha net görüntüler oluşmasını sağlayan yeni nesil teknoloji, HTC Zoe ile birleşince ortay oldukça keyifli bir kamera kullanım deneyimi çıkıyor.