HTC One mini dört renk seçeneği ile temmuzda satışa sunulacak

HTC One mini'nin yanı sıra Butterfly S'in de yakın bir tarihte tanıtılması bekleniyor.

HTC One mini dört renk seçeneği ile temmuzda satışa sunulacak

Endüstri kaynaklarına göre Tayvanlı üretici HTC, haziran ve temmuz ayları içerisinde iki önemli telefonun duyurusunu gerçekleştirecek. Söz konusu telefonlardan ilki HTC One mini olarak adlandırılıyor. Hakkındaki detaylar uzun süredir gündemi meşgul eden telefon, tasarım anlamında abisine benzer detaylar sunacak.

Teknik özelliklere değinecek olursak; 4.3-inç boyutunda HD çözünürlüklü IPS ekran, 2GB RAM, çift çekirdekli Qualcomm 400 işlemci, ultrapiksel kamera, Android 4.2, Sense ve stereo hoparlörler. Yine kaynakların iddiasına göre telefon gri, siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile temmuz ayında raflardaki yerini alacak.
1370236503_htc-butterfly-s.jpg

HTC Butterfly ise geçtiğimiz yılın ses getiren telefonlarından biri olmuştu. Full HD ekrana sahip ilk telefon olma özeliğini de gösteren cihazın yenilenmiş versiyonu haziran ayı içerisinde tanıtılacak. Butterfly S olarak adlandırılan telefon selefine göre daha gelişmiş detaylar sunacak. Qualacomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemci, 2GB RAM, ultrapiksel kamera, kapasiteli arttırılmış batarya ve dahili depolama birimi, Android 4.2 Jelly Bean, stereo hoparlörler ve Sense 5, Butterfly S’in öne çıkan teknik özellikleri olacak.

Her iki telefon hakkında detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.