İşte karşınızda Sony Xperia UL

Xperia UL sahip olduğu işlemci itibariyle Sony'nin en hızlı ve en güçlü telefonu.

İşte karşınızda Sony Xperia UL

Kısa süre önce Çin kaynaklı bazı forum sitelerinde ortaya çıkan Gaga kod adlı Xperia UL, Japonya’da resmiyet kazandı. Ülkede hizmet sunan KDDI taşıyıcına özel olduğu bildirilen telefon, tasarım ve teknik özellikler noktasında Xperia Z’ye benzer detaylar sunuyor.

5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 1.5GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm 600 işlemci, Adreno 320 grafik birimi, 2GB RAM, Exmor RS sensörlü 13MP kamera, suya ve toza dayanıklı bir kasa yapısı, Android 4.1.2 Jelly Bean, NFC, DLNA, IR-port ve Japonya’ya özel Felica desteği telefonda öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Xperia UL’de yer bulan kamera saniyede 15 kare fotoğraf çekimine olanak sağlıyor. Xperia Z’den farklı olarak telefonda çıkarılabilir bir arka kapak ve pil yer almakta. Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak telefonun uluslararası arenada boy göstermesi beklenmiyor. Telefonda yer alan Qualcomm 600 işlemcisiyle Xperia UL'nn en güçlü Sony telefonu olduğunu belirtebiliriz.


1369043973_gsmarena001.jpg1369043983_gsmarena002.jpg