Apple kısa süre içerisinde iOS 6.1.2 güncellemesini kullanıcılara sunacak!

Apple, iOS 6 güncellemelerindeki sorunların çözümüne dair yeni bir güncellemeyi kısa süre içerisinde kullanıcılara ulaştıracak.

Apple kısa süre içerisinde iOS 6.1.2 güncellemesini kullanıcılara sunacak!

iOS 6 ile başlayan sorunlar Apple’ın başını bir hayli ağrıttı. İlk olarak 6.1güncellemesi iPhone 4S modelinde veri bağlantı noktasında hatalara sebep olmuş ve kullanıcılar sürekli olarak bağlantının aksadığından şikâyet etmişti. Devamında ise bu sorunu çözmek için sunulan iOS 6.1.1 güncellemesinin Microsoft Exchange e-posta servisiyle ilgili sorunlar yaşattığı ortaya çıktı. Senkronizasyonun bazı durumlarda başarısız olduğu ve mail trafiğinde yaşanan aksaklıklar birçok kullanıcını rapor ettiği sorunların başında geliyordu.
1361167830_ios-6-1-2-release-date.jpg

Vodafone İngiltere ve ülkemizde de Turkcell, iOS güncellemeleri konusunda kullanıcılara uyarılarda bulunmuş ve oluşan aksaklıkların iOS sürümünden kaynaklandığını belirterek söz konusu durumda izlenmek üzere bazı hatırlatmalarda bulunmuşlardı.

İddiaya göre Apple yeni bir güncelleme paketi üzerinde çalışıyor. iOS 6.1.2 ile kullanıcılara bir yenilik sunulmasında ziyade söz konusu sorunların çözü için olacağı belirtiliyor. Güncellemenin bu hafta kullanıcılara sunulması bekleniyor.