Haftanın en iyi, 25 ücretsiz iPad oyunu!

En iyi ücretsiz iPad oyunlarını sizler için araştırdık!

Haftanın en iyi, 25 ücretsiz iPad oyunu!

Haftalık olarak sunduğumuz en iyi ücretsiz iOS uygulamalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu haftanın en iyi 25 ücretsiz iPad oyunu sizler için seçtik.

1. Aurora Feint 3
Aurora Feint 3 genel olarak bir puzzle RPG oyunu. Taşları kaydırarak enerjinizi de dengeli kullanmaya çalışıyorsunuz. iPad için animasyon ve tasarımı güzel bir oyun.


Aurora Feint 3


2. Bub - Wider
Bu oyunda huzurlu ortamında iPad'inizle ormandaki baloncukları patlatmaya çalışıyorsunuz. Bub'taki amaç düşmanlar kaçarak hedefe varmak. iPhone için de güncellemesi yayınlanan oyunun iPad gibi büyük bir cihazda oynanması daha keyif verici.


Bub


3. Checkers Free HD
iPad üzerinden ücretsiz dama evet. Daha fazla bilmeniz gereken ne var? 3. Checkers Free HD popüler bir oyundur ve zorluk seviyeleriyle bu keyfi iPad üzerine taşıyor.


Checkers Free HD


4. Cliffed: Norm's World XL (universal)
İşte arkadaşlarınızla en yüksek puan yarışına girebileceğiniz heyecan verici bir oyun. Karakterinizi sağa ve sola kaydırarak kayalardan kaçırmaya çalışıyorsunuz.


Cliffed



5. Air Hockey Gold
Air Hockey iPad üzerinde iPhone'dan daha iyi çalışıyor. Ayrıca bu oyundaki hız ve manevra etkilerinin aktarımı başarılı. Air Hockey Gold bu tipteki tek ücretsiz oyun değil fakat en iyilerinden.


Air Hockey Gold


6. Compression HD
Star Wars efektleri bulunan oyun Tetris'i andırıyor. Duvarları örüyor ve çekiçle yerleştirmeye çalışıyorsunuz.


Compression HD


7. Dizzypad HD
Yaprak üzerindeki kurbağalar ve perilerin oyunu. Suya düştüğünüzde karakteriniz ölüyor fakat ekstra haklarınızın bulunduğu bu oyun da güzel bir iPad deneyimi.


Dizzypad

8. Escape - Norm's World XL (universal)

IUGO'nun puzzle oyunu Escape'te halkalar arasında gölgenizin de yardımını alarak bütün halkalara atlamanız gerekiyor. Ancak dikkat edin bir kere atladığınız halkadan bir daha geçemiyorsunuz. Ayrıca oyunun iki oyuncu modu da bulunuyor.


Escape

9. Frotz (universal)
iPhone için de yayınlanan bu oyun da küçük ekranda amacını yitiren oyunlardan. iPad'n büyük klavyesi burada devreye giriyor. Z-Machine formatını kullanan bu oyun en iyi oyunlar arasında yer alıyor.


Frotz


10. GodFinger All-Stars for iPad
Karakterlerle dolu bu oyunun ara yüzü oldukça ilginç ve alışılmışın dışında. Verilen hedefleri tamamlamaya çalıştığınız oyun sizi oldukça eğlendiriyor.


GodFinger All-Stars



11. Harbor Master HD
Bu oyun ilk bakışta karanlıkta Flight Control'ü andırıyor. Fakat bu oyunun kontrolleri tamamen farklı. Harbor Master bir çizgi çizme oyunu. Araçların ve uçakların birbirine çarpmadan hedefe varmalarını ve iniş yapmalarını sağlamak oyundaki göreviniz. İlerledikçe daha karmaşık ve kompleks bir yapıya dönüşüyor.


Harbor Master


12. Tiny Tower (universal)
Bu oyunda da küçük insanların küçük isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Hastane, restauran, falcı ve daha bir çok katı bulunuyor. Tiny Tower içinde her şey bulunan küçük bir kule.


Tiny Tower

13. Crimson: Steam Pirates
Efsanevi bir hikayeyle gelen bu oyun bir strateji oyunu. Korsan gemileri ve savaşın heyecanlı dünyasını denizlere taşıyor. IAP ile ücretsiz olarak geliyor.


Crimson: Steam Pirates


14. Labyrinth 2 HD Lite
iPad oyun listesindeki en iyi oyunlardan biridir. Oyunun tam sürümüne sahip değilseniz kesinlikle indirmenize değecek bir oyun. Çılgın tasarımıyla bir marble oyunu. Küçük bir topla başladığınız oyunda çok çeşitli ve eğlenceli kurallar bulunuyor. En yüksek puanı kim yakalayacak dersiniz?


Labyrinth 2 HD Lite



15. Frisbee Forever (universal)
Video oyunlarındaki kadar canlı yeşil ve kahverengi renklerden oluşan bu oyun tam olarak bir Frisbee oyunu. Temiz havada oynadığınız oyun görsel güzelliğinin dışında kontrolü ve fiziksel dengeleri de başarılı bir oyun.


Frisbee Forever



16. Pocket Legends (3D MMO) (universal)
iPhone'da da bulunan bu oyun Spacetime Studio oyunlarından. Fantastik karakterlerden oluşan 3 boyutlu oyunda kendi bölgenizi korumaya çalışıyorsunuz. Ayrıca oyun size sınırlı bir zaman tanıyor ve bu nedele hızlı davranmanız gerekiyor.


Pocket Legends


17. Solitaire Ace

Görmeye oldukça alışkın olduğumuz kart oyunu iPad için ücretsiz olarak AppStore'dan indirilebiliyor. Farklı ve daha hızlı eklentiler içeren oyunun kontrolleri ve özellikleri genel olarak aynı.


Solitaire Ace

18. Tilt to Live HD
Oyunun amacı basit: kırmızı noktalardan kaç. Fakat böyle basit göründüğüne aldanmayın giderek daha karmaşık ve bir yapıya dönüşebiliyor.


Tilt to Live


19. Tap Tap Radiation

Bu ritim oyunu çok popüler oyunlardan bir tanesi ve iPad'in büyük ekranında oyun verdiği eğlenceyi ikiye katlıyor. Şekillere odaklanmanız gereken oyun oldukça heyecan verici.


Tap Tap Radiation


10 Pin Shuffle (Bowling) Lite (universal)
10 Pin Shuffle'ı hepimiz severiz. Telefon ya da tabletlerde Bowling oynamanın klasikleşmiş versiyonudur. Şimdi de daha karmaşık bir yapısıyla ücretsiz olarak iPad'ler için geliyor. Arkadaşlarınızla puanlarınızı kıyaslamaya hazır mısınız?


10 Pin Shuffle Lite


21. Pilgrim's Punch-Out (universal)
Bu oyun bir filmin klasiğidir. Punch-Out çabuk davranmanız gereken bir dövüş oyunu, Kyle ve Scott'ın savaşı. Nintendo'dan alışık olduğunuz bu oyun iPad ile de denemeye değer.


Pilgrim's Punch-Out


22. Fowlplay HD
Bu oyunda güvercinlerle başımız dertte. Güvercinleri saldırısından kaçmak bu oyundaki genel amacınız. Ağaçlar bunun için size yardımcı olacak. Bu oyun da iPad için ücretsiz olarak AppStore'dan indirilebiliyor.


Fowlplay HD


23. Tetari (universal)
Bu bulmaca oyunu biraz kolastrofobik Tetris'i andırıyor. Oyundaki temel amacınız renkli kare parçaları düzenlemek. Oyunda seviye atladıkça daha karmaşık bir hale dönüyor ve ileri bölümlerde büyük yıkıntılarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Özellikle tetris ve bulmaca severler için geliyor.


Tetari


24. Choice of the Dragon (universal)
Çok seçenekli bir metin oyunu. RPG çizgisine bir geri dönüş hissediliyor. Başlangıçta farklı görünen oyunu oynadıkça zevk almaya başlayacağınızdan eminiz.


Choice of the Dragon


25. Lux Touch (universal)
AppStore önemli oranda Lux oyunları bulunuyor, fakat orijinal ve en eğlenceli olanının ücretsiz olduğunu söylemekte var. Özellikle Risk hayranlarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu oyunda iPad için gelen ücretsiz oyunların en iyilerinden.

1342789183_25-lux-touch-580-100.jpg
Lux Touch