LG Optimus G2 sızdırıldı mı?

Evleaks, Twitter hesabı üzerinden Optimus G2 olduğu iddia edilen bir görsel yayınladı.

LG Optimus G2 sızdırıldı mı?

Yılın ikinci yarısına hatta 2013 yılına damga vurması beklenene Optimus G2 cephesinden detaylar gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce AnTuTu Benchmark test raporunda ortaya çıkan telefonun 2.0GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden güç aldığı anlaşılmıştı. Söz konusu işlemcinin Qualcomm 800 olduğuna dair ciddi iddialar oluşurken, grafik biriminde ise Adreno 330’u göreceğiz.

Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı @evleaks, daha önce birçok amiral gemi modelinde olduğu gibi Optimus G2 olduğu bildirilen bir görsel yayınladı. İlk bakışta görselin gerçek olma ihtimali daha yüksekken, telefonun daha önce bildirildiği üzere benzersiz bir tasarım sunduğu görülüyor.

Mobil dünyasının en güçlü telefonlarından bir olmaya aday Optimus G2’de asıl dikkat çeken detay ise ultra ince bir tasarım olacak. Son olarak Oppo firmasının 6.1mm kalınlığında bir telefon geliştirdiğini öğrenmiştik. İddialara göre LG, kalınlığı daha da aşağılara çekerek Optimus G2’yi 5.9mm seviyesine çekecek. Telefondaki bir diğer önemli detay ise ses ve güç tuşlarının telefonun arka bölümüne konumlandırılacak olmasıdır. LG, söz konusu inceliğe yakışmayacağı gerekçesiyle fiziksel tuşları arka bölümde konumlandıracak.

Sızdırılan görsel üzerine konuşmak gerekirse, ekran çerçevesi oldukça ince tutulmuş, önce ve hatta yan bölümlerde herhangi bir fiziksel buton görünmüyor. Optimus G’ye nazaran daha spor bir tasarım sergileyen telefonda LG logosu alt bölümde yer alıyor.

Optimus G2 cephesinden detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

1367730011_lg42200346651871009481940815833n.jpg