Lumia 920 için yeni bir reklam yayınlandı

Lumia 920, Galaxy S III ve iPhone 5 karşısında oldukça etkileyici çekimler gerçekleştiriyor.

Lumia 920 için yeni bir reklam yayınlandı

Windows Phone ekosistemine geçtikten sonra akıllı telefon segmentinde kayda değer satışlar gerçekleştiren Nokia, henüz ilk 5 içerisinde yer almasa da, kötü günlerin izlerini siliyor. Windows Phone 8’in henüz 4 çekirdek ve Full HD ekran desteğinden yoksun olması sebebiyle üst sınıf telefonlarda benzer donanımlar kullanan Nokia, en büyük gelişimi ise kamera noktasında sergiliyor.

Son olarak Lumia 925’i kullanıcıların beğenisine sunan Nokia, dünyanın 6 katmana sahip Xenon flaşlı ilk kamerasını telefonda kullandı. PureView teknolojisiyle donatılan kamera, şu an için akıllı telefonlardaki en iddialı kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Nokia, her ne kadar Lumia 925’i duyurmuş olsa da, Windows Phone platformunun en çok satan telefonu Lumia 920 için reklam ve pazarlama sürecine devam ediyor. Son olarak yayınlanan reklamda, telefonun kamera yetenekleri iPhone 5 ve Galaxy S III ile karşılaştırılıyor. Karanlık ya da az ışıklı ortamda oldukça başarılı sonuçlara imza atan Lumia 920 için yayınlanan son reklama aşağıdan göz atabilirsiniz.