Moto X Style kamera performansıyla göz doldurdu

Motorola'nın çiçeği burnunda akıllı telefonu Moto X Style kamera performansıyla iPhone 6 ailesini geride bırakmayı başardı.

Moto X Style kamera performansıyla göz doldurdu

Motorola’nın saatler önce duyurduğu üst düzey akıllı telefon Moto X Style tanıtılır tanıtılmaz ünlü fotoğraf test sitesi DxOMark tarafından mercek altına alındı. Akıllı telefonların kamera performansını gözler önüne seren DxOMark’a göre Moto X Style en iyi kameraya sahip akıllı telefonlardan biri. Fotoğraf ve video analizleri sonucunda 83 puan alan Moto X Style, Galaxy S6 Edge’den hemen sonra geldi. Site daha önce yine kamera performansıyla göz dolduran Galaxy Note 4’e 83 puan vermişti. Moto X Style 82 puan elde eden iPhone 6 ailesini ise geride bırakmayı başarıyor.

1438179739_gsmarena001.jpg

Moto X Style’de F/2.0 diyafram açıklığına sahip çift LED flaşla desteklenen ve optik görüntü sabitleme teknolojisini bulunduran 21MP çözünürlüklü Sony üretimi IMX230 sensör yer alıyor.

Fotoğraf ve video test sitesine göre Moto X Style’in arka kamerası gün ışığı ve kapalı ortamlarda iyi pozlama, doğru otofokus, beyaz dengesinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Moto X Style’nın kamerasından yansıyan fotoğraflarda doğru renk aktarımı da yine övülen detayların başında geliyor.

Kameranın video stabilizasyon performansı ise Moto X Style’deki video stabilizasyonu ise mükemmel çalışıyor. Siteye göre Moto X Style bugüne kadarki en iyi görüntü sabitleme yeteneğine sahip akıllı telefon. 

1438181187_the-new-motorola-moto-x-style.jpg