Motorola yeni bir amiral gemisi telefon hazırlıyor: Motorola Bounce

Motorola Bounce sağlam kasası ve güçlü işlemcisiyle dikkat çekiyor.

Motorola yeni bir amiral gemisi telefon hazırlıyor: Motorola Bounce

Geride bıraktığımız ayda Moto X Style, Moto X Play ve üçüncü nesil Moto G’nin duyurusunu gerçekleştiren Motorola için görünüşe bakılırsa 2016 yılı cihaz tanıtımları henüz son bulmuş değil. Son gelen sızıntılara göre Motorola 5.7 inç ekranlı mevcut amiral gemisi Moto X Style’in daha kompakt sürümü üzerinde çalışılıyor. Popüler sızıntı kaynağı Upleaks tarafından basın görüntüsü yayınlanan Motorola Bounce daha güçlü bir işlemci ve daha büyük bir pili beraberinde getirecek.

1441042832_motorola-bounce.jpg

5.34 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın eşlik edeceği Motorola Bounce akıllı telefonun güç biriminde Qualcomm’un 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemcisi yer alacak.

3GB RAM, 32/64GB dahili depolama, 21MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 3.760mAh kapasitlei pilin eşlik edeceği Motorola Bounce’un dikkat çeken özelliklerinden biri de dayanıklı kasası olacak. Suya ve toza dirençli bir yapı gösterecek yeni nesil telefon şok, titreşim, yüksek sıcaklık ve darbelere karşı da dayanıklı olduğunu gösteren MIL-STD  askeri sertifikasına da sahip.

Motorola Bounce’un aralık ayında resmen açıklanması bekleniyor.