Motorola'dan ince tasarımlı Moto E geliyor

Moto G ile önemli satışlar elde eden Motorola bu başarıyı Moto E ile sürdürmek istiyor.

Motorola'dan ince tasarımlı Moto E geliyor

Moto X ile akıllı telefon kategorisinde en önemli çıkışına yapan Motorola, söz konusu telefonun bütçe dostu versiyonunu ise Moto G adı altında tüketicilerle buluşturdu. Motorola'nın bugüne kadar en çok satış işlemi gerçekleştirdiği akıllı telefon olarak kayıtlara geçen Moto G sahip olduğu teknik özellikler ve bütçe dostu fiyatıyla birçok kesimin dikkatini çekmeyi başardı.

Mobil bölümü Lenovo'ya satılan Motorola tıpkı Moto G'de olduğu gibi bütçe dostu bir telefon daha hazırlıyor. Moto E olarak adlandırılan cihazın teknik özellik listesi Meksikalı bir teknoloji sitesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

1398064489_gsmarena002.jpg

200$'a satılan Moto G'den daha uygun fiyatlı olması beklenen Moto E'de 4.3-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran yer alacak. 1.2GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 200 işlemcisinden güç alacak akıllı telefonda bellek bölümünü 1GB RAM ve 4GB depolama oluşturacak. Telefonda hafıza kart girişinin de yer alması bekleniyor.

Saydığımız özelliklerin yanı sıra Moto E'de ayrıca LED flaşlı 5MP arka kamera, ön kamera, 1.9000mAh kapasiteli pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi yer alacak. Moto E'nin dikkat çeken özelliklerinden biri de inceliği olacak. 6.2mm kalınlığa sahip olduğu sızdırılan satış kutusundan anlaşılan Moto E akıllı telefon kategorisinin en ince telefonlarından biri olmaya aday görünüyor.