MSI Radeon RX 580 ve RX 570 duyuruldu!

MSI, oyuncular için Radeon RX 580 ve RX 570 ekran kartı modellerini duyurdu. Radeon RX 580 ve RX 570'in özellikleri haberimizde.

MSI Radeon RX 580 ve RX 570 duyuruldu!

MSI, AMD'nin Polaris mimarisi ile üretilen yepyeni ekran kartlarını gururla duyurdu. Radeon RX 580 GAMING X+, Radeon RX 580 GAMING X ve Radeon RX 570 GAMING X ekran kartları, TWIN FROZR VI termal tasarımı kullanıyor. Bu ekran kartları ayrıca 14 nm FinFET grafk işlemciyi her zamankinden daha serin tutuluyor.

Soğutma gücü sayesinde çok daha yüksek çekirdek ve bellek hızlarına ulaşılıyor ve böylece oyunlarda performans artışı sağlanıyor. TWIN FROZR soğutucunun tanınmış görünümü, kapağı delip geçen yakıcı bir GAMING ibaresi ile parlarken yan tarafta bulunan MSI GAMING ejderhası RGB LED ile ruh halinize veya sisteminize göre seçebileceğiniz 16.8 milyon renkten biriyle yanıp sönebiliyor. 

Military Class 4 bileşenlerle güçlendirilen ve tamamen özellşetirilmiş PCB tasarımı ekran kartınızı en yüksek sınırlarına kadar zorlamayı mümkün kılıyor. Mat siyah renkteki sapasağlam metal arka plaka ise RX 580 tabanlı GAMING ekran kartınızın yapısını güçlendirirken tasarımına da şık bir dokunuş ekliyor.

1492608937_msi-gaming.jpg

TWIN FROZR VI termal tasarımı ekran kartlarında hava soğutma performansında çıtayı yükseltiyor. Patentli TORX fan teknolojisinin geliştirilmiş versiyonu olan TORX Fan 2.0, %22 daha yüksek hava basıncı üretirken gürültü seviyesini daha da aşağı çekiyor. Yeni fanlarda bulunan çift rulman sayesinde uzun ömürlü ve sessiz bir çalışma garantileniyor.

Soğutma bloğu üzerinde bulunan ve alt kısımda dörtgen şekil alan 8mm bakır soğutma boruları, nikel kaplamalı bakır taban plakasına çok daha fazla ısı iletirken yüksek kaliteli termal macun da Pascal grafik işlemcinin serin tutulmasını sağlıyor.