MSI'den siyah-beyaz anakart: X99S SLI Krait Edition

Yeni bir tasarıma sahip ve tamamen siyah-beyaz renklere sahip yeni anakart, farklı bir görünüm arayanlar için mükemmel seçim.

MSI'den siyah-beyaz anakart: X99S SLI Krait Edition

Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, X99S SLI Krait Edition anakartını duyurdu. Yeni bir tasarıma sahip ve tamamen siyah-beyaz renklere sahip yeni anakart, farklı bir görünüm arayanlar için mükemmel seçim. Yeni MSI X99S SLI Krait Edition yalnızca siyah-beyaz şık görünümlü bir anakart değil; aynı zamanda birçok yeni özellik ve geliştirmeyi de içinde barındırıyor. Intel®'in güvenilir ve hızlı Gigabit LAN bileşeninin yanında Nvidia® SLI™ ve  AMD CrossFire™ desteği ile çoklu ekran kartı kullanma imkanı sunarken kulaklarınızı ödüllendirecek Audio Boost teknolojisi ve ses geliştirici özellikleri de bir arada sunuyor. 32Gb/sn'ye kadar ulaşan tümleşik Turbo M.2 sayesinde kullanıcılar oyunların yıldırım hızında yüklendiğine, sistemin ise son derece hızlı açıldığına şahit olacaklar. SATA Express portu da unutulmamış. Guard-Pro ve Military Class 4 ise özenle seçilip test edilen bileşenler sayesinde ihtiyacınız olan kararlılığı sunuyor.

X99S SLI Krait Edition anakart, tasarım tarafında büyük bir yenilik bekleyen, fakat üstün performans ve gelişmiş özelliklerden vazgeçmeyenler için en iyi seçim.

1421525669_2014-12x99krait3-1.jpg

 1421525745_2014-12x99krait2.jpgSes kalitesi Audio Boost ile geliştiriliyor

Audio Boost teknolojisi Krait ile buluştu. Audio Boost, şu ana kadarki en yüksek ses kalitesi sayesinde kullanıcılara kristal berraklığında ses sunarken oyunlarda da en iyi ses deneyimini getiriyor. Ses devrelerinin anakartın diğer bölümlerinden izole edilmesi sayesinde çok daha az sinyal girişimi ve daha yüksek kararlılık geliyor. Dahili 600Ω kulaklık amplifikatörü ile çok daha yüksek ses kalitesi için stüdyo sınıfı kulaklıklarla da uyum sağlıyor. Ayrıca altın kaplama jaklar ve elektromanyetik korumaya sahip ses devresi daha iyi bir sinyal iletimi sunarken yüksek kaliteli ses kapasitörleri ve ışıklandırılmış devre kartı ile mümkün olan en iyi ses kalitesine ulaşmanız garantileniyor.

1421525927_2014-12x99krait1-1.jpg1421525973_2014-12x99krait4.jpg

Multi-GPU için optimize edildi

MSI X99S SLI Krait Edition anakart, Quad SLI™ desteğine sahip. Mükemmel şekilde konumlandırılmış 4 adet PCI Express 3.0 yuvası ile birden fazla ekran kartı kullanırken artık yetersiz hava akımı ve dolayısıyla aşırı ısınan bir PC endişesi yaşamayadan Nvidia® SLI™ veya AMD CrossFire™ kurulumlarınızla en iyi grafik kalitesini deneyimleyeceksiniz.

 

1421526058_2014-12x99krait5.jpg Gelecek nNesil Depolama:
SATA Express & Turbo M.2

MSI X99 anakartlarla Turbo M.2 ve SATA Express sayesinde yıldırım hızında sistem açılışları ile bir anda yüklenen oyun ve programlara şahit olun!  Önceki nesil M.2 10 Gb/sn arayüzünün devamı olan Turbo M.2,  Gen3 x4 sayesinde 3 kat daha fazla performans ile 32 Gb/sn'ye ulaşıyor. M.2 ise ufak boyutlarına rağmen 3 farklı tipte depolama arayüzüne destek veriyor ve çoğu depolama birimlerine uyum sağlıyor. Turbo M.2 depolama, tüm yeni nesil Intel® tabanlı MSI anakartlarda mevcut.

Acı kuvvet ve klas bir arada1421526181_2014-12x99krait6.jpg

Z97S SLI Krait Edition anakartın şöhreti kasa modifikasyoncuları arasında hala kendinden söz ettirirken X99S SLI Krait Edition anakart da siyah-beyaz geleneğini çok daha etkileyici ve sağlam bir görüntü ile sürdürüyor. Siyah-beyaz çizgilerle daha da belirginleşen yeni dizayn, daha büyük heatsinklerin altındaki 12 fazlı PWM tasarımı sayesinde X99S SLI Krait Edition anakarta önüne geçilmez bir güç kazandırıyor. Tüm bu özelliklerle X99S SLI Krait Edition, kasa modifikasyonu alanına mükemmel bir alternatif olarak giriyor.

 MSI Guard-Pro, geliştirilmiş koruma seviyeleri ve azaltılmış güç tüketimi ile anakartlarda kararlılığın yeni sembolü. ECO Power güç tüketimini %29'a kadar düşürürken devre korumas, elektrostatik deşarj (ESD) koruması ve elektromanyetik girişim (EMI) koruması gibi geliştirmeler sayesinde tümleşik bileşenler sinyal girişimlerine yüzey hasarlarına karşı güvence altına alınıyor.  Rutubet ve yüksek ısı korumasının yanı sıra Dark Caps, SFC ve Dark Choke gibi Military Class 4 bileşenler sayesinde anakart çok daha yüksek enerji verimliliği ve en zorlu koşullarda bile daha yüksek kararlılık sunuyor.