Mumya serisi yeniden başlıyor!

Tom Cruise ve Russell Crowe gibi isimlerin yer aldığı "The Mummy" filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Mumya serisi yeniden başlıyor!

90'lı yılların sonunda gayet başarılı bir seri olarak zihnimizde yer eden "Mumya" serisini hepimiz hatırlarız. Döneme damgasını vuran Mumya serisi şimdi ise Tom Cruise ve Russell Crowe gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Universal Stüdyoları, eskiden Hollywood'da çok büyük bir yere sahip olan canavar filmlerini tekrar eski ihtişamına kavuşturmak istiyor. Bunun için ilk adım Mumya serisinin yeni bir hikayeyle geri dönmesi!

Başrolünde Tom Cruise'un olduğu yeni Mumya filmi için heyecan sürerken ilk fragman da yayınlandı. Bu fragmanla birlikte Universal Stüdyoları'nın Mumya serisine yeni bir soluk getirdiği görülebiliyor. Çünkü The Mummy bir korku filminden çok bir aksiyon filmi olmuş.

1481023024_mv5bmji3ndy1mdu2m15bml5banbnxkftztgwmzgznjc3mdi.v1sx1777cr001777863al.jpg

The Mummy; binlerce yıldır çölün ortasında gömülü Prenses Ahmanet'in, bir grup asker tarafından bulumasını ve bunu takip eden korku ve aksiyon dolu macerayı anlatıyor.

Orta Doğu'nun çöllerinden Londra'daki labirentlere uzanan heyecan dolu bir maceraya sahne olması beklenen film, eski seriyi ve canavar filmlerini sevenlere Tanrılar ve Canavarlar ile dolu yeni bir sinematik evrenin kapılarını açacak.

Mumya'nın ardından Dracula, Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Frankenstein, Frankenstein'ın Gelini ve Görünmez Adam gibi popüler korku filmi efsanelerini de beyaz perdeye taşınması bekleniyor.

Tanrılar ve Canavarlar evreni şekillenmeye başlamış bile. Dr. Jekyll & Mr. Hyde filminin başrolünü üstlenecek Russell Crowe, Dr. Henry Jekyll rolü ile ilk kez The Mummy'de karşımıza çıkacak.