Müşteri ile aranızdaki köprüleri sağlamlaştırın

19-20 Ekim 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 12. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’na katılacak olan Asseco SEE, çağrı merkezi sektörüne yeni nesil teknolojiler ve müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sağlamaya devam ediyor.

Müşteri ile aranızdaki köprüleri sağlamlaştırın

19-20 Ekim 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 12. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’na katılacak olan Asseco SEE, çağrı merkezi sektörüne yeni nesil teknolojiler ve müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sağlamaya devam ediyor. Hem kendi bünyesinde hem de sistem entegratörü olarak geliştirdiği çözümlerle birlikte Asseco SEE, sahip olduğu bilgi birikimi ve deneyim sayesinde müşteri memnuniyetini artırıyor, çözümleri ile katma değer sağlıyor.   

Son derece dinamik bir sektör olan çağrı merkezlerine yönelik geliştirdiği çözümleriyle ve stratejik işbirlikleriyle başarılara imza atan Asseco SEE, bu yıl 12.’si düzenlenen Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda, yeni nesil çözüm ve hizmetlerini müşterilerinin deneyimine sunuyor.

Tüm iletişim kanalları izleniyor, olası krizler engelleniyor

Çağrı, sosyal medya, e-posta, web-chat, SMS gibi iletişim kanalları üzerinden müşteri ile 7/24 iletişim sağlayan teknolojileri hizmete sunan Asseco SEE, geleneksel çağrı merkezi çözümlerinden farklılaşıyor. Müşterilerinin stratejik ortağı olarak çalışan, müşteri ilişkileri yönetiminde tüm iletişim kanallarını entegre bir şekilde kullanan ve müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturan Asseco SEE, çağrı merkezi sosyal medya ve whatsapp entegrasyonu ile müşteri sosyal medya aktivitelerini izleme olanağı sağlıyor. Sunulan hizmetlerin tüm süreçlerinin raporlanabilmesine imkân tanıyan Asseco SEE, müşteri sadakatinin güçlenmesini sağlarken, olumsuz yorumlar karşısında olası krizlerin önüne geçerek müşterilerine katma değer sağlıyor.

Müşteri memnuniyeti ve başarı yeni nesil çağrı merkezleri ile mümkün

Kendi geliştirdikleri çözümlerin yanı sıra, müşteri deneyimi yönetimi, otomatik dış arama modülü IVN, özelleştirilebilen agent desktop uygulaması ve pazarın lider firmalarının çözümlerini müşterilerinin kullanımına sunduklarını belirten Asseco SEE Satış Müdürü Mutlu Akar, “Kullanıcılarla iletişimin kurulduğu ilk noktalardan biri olan çağrı merkezleri, kurumların imajlarını doğrudan etkileyen ve belirleyici olan bir konuma sahip. Değişen talepleri anlamak, müşteri memnuniyetini sağlamak ve ölçümlemek, bildirilen şikâyetlere çözüm sağlamak gibi önemli fonksiyonları olan çağrı merkezleri, günümüz dünyasında firmaların vazgeçilmezleri arasında. Asseco SEE olarak, öncelikle müşterilerimizin beklentilerini analiz edip, ihtiyaçlarını belirliyoruz. Çağrı merkezi altyapısının kurulumundan, danışmanlığa kadar müşterilerimizin iş süreçlerindeki verimini yükseltecek çözümler ve hizmetler sağlıyoruz.” dedi.

Farklı iletişim kanalları tek ekran üzerinden yönetilebiliyor

Yeni nesil iletişim merkezlerinde iş akışları desteğiyle entegre CRM, iş süreçleri, tahsilatlar, kampanyalar ve doğrudan satış modülleri, müşteri ihtiyaçlarına uygun özelleştirilebilir fonksiyonlar, kullanıcılara önemli avantajlar sunuyor. Asseco SEE, Web RTC konusunda uzman, sertifikalı personeli ve Genesys’in bölgedeki en önemli iş ortağı olarak, yenilikçi omnichannel çözümlerini hem şirket içinden hem de buluttan müşterilerine sunuyor. Çağrı merkezi sektörünün dinamiklerini kökünden değiştiren çözümleriyle tümleşik iletişimin tüm avantajlarını müşterilerine artı değer olarak yansıtan firma, geniş yelpazesi ile çağrı merkezi yönetimini farklı bir boyuta taşıyor.