Nexus 5 vs Galaxy S4 vs iPhone 5S! (Karşılaştırma)

Nexus 5'in Galaxy S4 ve iPhone 5S ile kamera ve benchmark test videoları haberimizde!

Nexus 5 vs Galaxy S4 vs iPhone 5S! (Karşılaştırma)

Google’ın akıllı telefonu Nexus 5’in tanıtılması ile karşılaştırma haberleri gelmeye başladı. Sizlere bu haberimizde HDblog sitesinin yaptığı Galaxy S4, iPhone 5S ve Nexus 5’in karşılaştırma videolarını sunacağız.

Karşılaştırma videolarının ilkinde Galaxy S4 ve Nexus 5’in kamerası karşılaştırılmış. Testte Nexus 5 ve Galaxy S4 ile video çekimleri yapılmış. Yapılan çekimlerde Nexus 5’in kamerasının oldukça fark attığı görülüyor.

1383482367_pagenexus-5-render.jpg

Nexus 5’in OIS optik görüntü sabitleyici özelliği Galaxy S4’e fark atmasına neden oldu. Nexus 5’in kamerası bu özellik ile çok iyi bir video performansı ve üstün kalite sunuyor. Ayrıca Nexus 5 düşük ışık koşullarında da daha iyi bir performans gösteriyor.

Fotoğraf çekiminde Galaxy S4 ile Nexus 5 arasında bir farklılık yok ancak, Nexus 5’in 8 megapiksel kamerasının bir önceki model Nexus 4 ile karşılaştırıldığında daha geliştirilmiş olduğu görülüyor.

Son olarak Nexus 5 vs Galaxy S4 ve Nexus 5 vs iPhone 5S benchmark testleri yapılmış. Sonraki sayfalarımızda tüm bu testlerin videolarını inceleyebilirsiniz.


Nexus 5 vs Galaxy S4 kamera karşılaştırması

Nexus 5 vs Galaxy S4 Benchmark + Speed Test

Nexus 5 vs iPhone 5s - Benchmark + Speed Test