Nexus 6 kanlı canlı görüntülendi!

Nexus 6 görüntülendi

Nexus 6 kanlı canlı görüntülendi!

Firmaların telefonlarının lansmanı yapılmadan sızdırmaları hemfirmaların hemde teknoloji sitelerinin karşılıklı faydasına olan bir ikilemdir. Bunlar gerçekten sızdırılma mı yoksa firma tarafından yeni telefonu ile ilgili beklentinin arttırılarak ilginin sürekli dinamik tutulması mı buna siz karar verin ama son dönemde iPhone 6'da dahil olmak üzere okuyucuların bu sızdırılmalardan sıkıldığını görmekteyiz.

Bu bağlamda Nexus 6'nın ilk görsel fotoğrafı da sızdırıldı. Öncelikle Nexus telefonunun anavatanına dönüş yaptığını görmekteyiz! Çinli teknoloji devinin satın aldığı Motorola tarafından üretilen Nexus 6'nın bumper kılıflı ile çekilen gerçek görüntüsünü aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1412192778_gsmarena001.jpg

Telefonun Nexus 6 olup olmadığı belirsiz ama aşağıdaki tuşlardan anlaşıldığı üzere Android L kullanan bir telefon olduğu görülmekte. Nexus 6, 5,9 inç QHD 2K 2560 x 1440 piksel ekrana, Snapdragon 805 yonga setine, 13 megapiksel (muhtemelen Sony sensör) kamera gibi özellikleri ile önümüzdeki günlerde bizlere tanıtılacak.

Google'ın "ucuz Android telefon" segmentinde ürettiği bu telefonun  günden güne amiral gemisi telefonlardan bir farkının kalmamasını siz nasıl karşılıyorsunuz?