Nexus 6'nın arkasındaki çukurun sırrı çözüldü!

Nexus 6'nın arkasındaki çukurun anlamı ne?

Nexus 6'nın arkasındaki çukurun sırrı çözüldü!

Bu gün siz değerli okuyucularımız için kısa bir Nexus 6 deperlendirmesi ve ön incelemesi yaptık. Nexus 6 bildiğiniz gibi Motorola tarafından tasarlandı ve üretildi. Telefonun Moto X2 ile olan benzerliğinden ise yaptıpımız incelemede bahsetmiştik. Tasarım oalrak birbirine oldukça benzeyen her iki telefonun da birbirinin alternatifi olma gibi bir durumları olduğu ve bu işten "bizim düşüncemiz" Motorola'nın karlı çıkacağı aşikar bir durumdur. (Üstteki resim Nexus 6, alttaki resim Moto X2'dir)

Nexus 6 inceleme ve değerlendirmesi için tıklayabilirsiniz.

1422273002_motorola-nexus-6-1.jpg

Nexus 6'nın arka kısmında büyük bir Nexus yazısı görmeketyiz. Motorola kendi logosunu ise tam ortaya çukur bir şekilde konuçlandırarak ilginç bir tasarıma imza atmıştı.

1422365898_nexus-6-2777-003.jpg

Bu çıukurun nedeni ise Motorola'nın eski CEO'su Dennis Woodside tarafından dile getirildi. Woodside, Nexus 6'nın arka kısmına çok özel bir parmak okuma sensörü koymak istedikelrini ama tedarikçi ile ilgili yaşanan sorunlaradn dolayı bu donanımdan vazgeçildiğini ve Motorola'nın bu boluğu sert bir kaplama kullanarak kapatma yoluna gittiğini belirtti.

Peki sizce telefonlarda parmak izi okuma teknolojisi olmalı mı? Bu teknolojiyi kullanıyor musunuz?