Nexus 6 ve Android L bir arada

Nexus 6'nın sızan görüntüsü Android L arayüzü ile birleştirildi.

Nexus 6 ve Android L bir arada

Google’ın ekim sonunda resmen duyuracağı yeni Nexus telefon hakkında son dönemde bazı sızıntılar yaşandı. Nexus X ya da Nexus 6 olarak isimlendirilecek telefonun elde edilen görüntüler bize gösterdi ki; Google ve Motorola, yeni Nexus’un tasarımında 2014 model Moto X’ten esinlenecek.

Nexus 6’nın bazı teknik özellikleri şimdiden biliniyor. Android Police sitesinin iddiasına göre bu özellikler Google kaynakları tarafından da teyit edildi. 5.9-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak Nexus 6’nın işlemci biriminde dört çekirdekli Snapdrgon 805’i göreceğiz. 4K video kaydı gerçekleştiren 13MP çözünürlüklü arka kamera aynı zamanda optik görüntü sabitleme teknolojisine de sahip olacak. 3.200mAh kapasiteli pili barındıracak Nexus 6'da yeni Moto X’in aksine iki adet stereo hoparlöre yer verilecek. 

Alt bölümdeki görselde Nexus 6’nın sızan görüntüsüne Android L’nin monte edildiğini görüyoruz. Android L’nin resmi olarak yer alacağı Nexus 6 ekim sonuna kadar sızıntılara konu olmaya devam edecektir.  

1412054105_nexus-6.png