Nintendo Switch'in özellikleri ve fiyatı!

Nintendo Switch satışa bugün sunuldu. Nintendo Switch’in özellikleri ve fiyatı hakkında her şeyi sizler için bir araya getirdik. İşte Nintendo Switch’in özellikleri.

Nintendo Switch'in özellikleri ve fiyatı!

Oyuncuların merakla beklediği Nintendo Switch bugün satışa sunuldu. Hibrit yapısı itibari ile oyunculara hem el konsolu olarak hem de televizyonda oynanabilen Nintendo Switch, tanıtıldığı gün büyük ilgi ile karşılaşmıştı. Bu ilgi Nintendo Switch'in satışa sunulduğu gün de devam ediyor. Peki, Nintendo Switch'in özellikleri neler? Nintendo Switch fiyatı ile her kesme hitap edebilecek mi?

Nintendo Switch özellikleri

Etkinlikte Nintendo Switch'in donanım özelliklerine dair detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Switch'in neler sunduğuna dair bilgiler ve oyunlar etkinlikte sahne aldı.

Nintendo Switch'in tablet modülü 6.2 inç büyüklüğünde olacak. Tablet modunda oyunlar 720P çözünürlüğünde oynatılacak. 32 GB dahili bellek ile gelen Switch, microSDXC kart ile hafıza arttırımmı sunacak. Nintendo Switch, gücünü Nvidia'nın Tegra işlemcisinden alacak. Ancak bu işlemcinin teknik detayları henüz bilinmiyor.

1484289651_closer-switch-front-en.png

Nintendo Switch, tablet modunda 3 saat oyun oynama özelliği sunuyor. Tablet bölümü USB Type-C ile şarj oluyor.

Hibrit yapıda olması ile dikkat çeken Nintendo Switch’i, ister evinizde isterseniz de tablet şeklindeki mekanizmasını çıkartarak dışarıda joy-con ile oynayabilirsiniz. Nintendo Switch’in oyunları arasında ise; Zelda, Arms, Xenoblade 2, Mario Odyssey, Splatoon ve FIFA, yer alıyor. Söylenene göre; 80’in üzerinde oyun 2017 yılı içerisinde oyunculara sunulacak.

1484284206_c2bb85jxgaaeapm.jpg-large.jpeg

Joy-con’un analog bölümlerinde amiibo okutmak için NFC yer alıyor. Joy-con’da Wii’nin kontrolcüsünde yer aldığı gibi oyunlar için hareket sensörleri yer alıyor.

Nintendo Switch fiyatı ile oyuncuların cebini yakmayacak!

Nintendo Switch’in fiyatı Amerika’da 299 dolar olacak. Ülkemizde resmi olarak satışa sunulmasını beklemediğimiz Nintendo Switch’i satın almak ilk etapta stoklardan dolayı pek de kolay olmayacak.

Nintendo Switch’te artık bölge kilidi olmayacak. Böylelikle Avrupa, Amerika ve Asya’dan aldığınız oyunları cihazın bölgesi farketmeksizin oynayabileceksiniz.