Nokia 8'i benzersiz kılan 4 şey

Nokia'nın ilk Android amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 8'i benzersiz kılan 4 şey.

Nokia 8'i benzersiz kılan 4 şey

HMD Global tarafından bu ayın başlarında açıklanan Nokia 8 için yüksek rağbet gören bir Android telefonu diyebiliriz. Bu yılın amiral gemileri için ciddi bir rakip ve 2017'deki diğer pahalı amiral gemisi telefonlar ile karşılaştırılabilir.

 Nokia 8, orta menzilli Nokia 6 veya Nokia 5 ile çok farklı görünmeyebilir, ancak alüminyum malzemeden yapılmış akıllı telefon çeşitli şekillerde diğer modellere göre benzersizdir.

 Nokia 8'in benzersiz özelliklerini aşağıda ve sonraki sayfalarda inceleyebilirsiniz.

Zeiss kameralar - Android için bir ilk

Nokia 8, 13 MP ön kamera ve Zeiss optik teknolojisi ile 13 MP çift arka kamera kullanıyor. Nokia 8 Zeiss marka (ve optik) kullanana tek Android telefon. Daha önce, Zeiss marka kameralar yalnızca Windows ve Symbian tarafından desteklenen, Microsoft tarafından satılan telefonlarda ya da eski Nokia telefonlarda bulunuyordu.

Tabii ki de, Zeiss markası, kameralar yüksek kaliteli görüntüler sunamadığı sürece hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu nedenle, Nokia 8'in fotoğraf ve video özelliklerini test ettikten sonra kalitesi ortaya çıkacak.

 1503910222_01.jpg

360 derecelik OZO ses kaydı

Nokia 8, tüketicilere OZO Audio özellikli dünyanın ilk akıllı telefonu. Nokia OZO 360 derecelik uzaysal ses, telefonun 3 mikrofonunu ve Nokia akustik teknolojisi algoritmalarını kullanarak sesi inanılmaz detaylarla yakalayıp, YouTube ve diğer destekleyici cihazlarda oynatmaya izin veriyor.

 1503910345_02.jpg


Canlı akışlı Dual Sight modu

Dual Sight, ağır sosyal medya kullanıcılarının sevebileceği bir özelliktir. Akıllı telefonlar için bir ilk olan Nokia 8, hem sizinle hem önünüzde olanı göstermek için ön kamera ve arka kameralarla video kaydetmenize ya da fotoğraf çekmenize olanak tanır. İsterseniz, her şeyi canlı olarak Facebook Live veya YouTube Live üzerinden canlı yayınlayabilirsiniz.

 1503910441_03.jpg


İlk üst seviye Nokia markalı Android telefonu

Son olarak, Nokia 8, şimdiye kadarki tek ileri teknoloji ürünü Nokia markalı Android telefonu olma özelliği ile benzersizdir. Şimdiye kadar, üst seviye Nokia telefonlari hem Windows hem de Symbian tabanlıydı.

1503910478_04.jpg