Nokia, Apple'a rakip oluyor!

Nokia'nın Android 7.0 ile çalışan D1C telefonundan sonra şimdi de D1C Tablet modeli Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte Nokia D1C Tablet modelinin özellikleri.

Nokia, Apple'a rakip oluyor!

Nokia geri dönmek için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Nokia D1C Android tabanlı telefonun ardından şimdi de aynı modelin tablet sürümü ortaya çıktı. Nokia D1C Tablet olarak isimlendirilen modelin özellikleri, sızındı devi @onleaks tarafından paylaşıldı.

Nokia D1C Tablet özellikleri

Sızıntıya göre; Nokia D1C tablet, Apple'ın iPad Pro modeline rakip olacak. Nokia D1C Tablet, 13.8 inç büyüklüğünde 1920x1080 çözünürlüğünde ekran ile gelecek. Android 7.0 Nougat sürümü ile kutusundan çıkacak olan Nokia D1C Tablet, Google Play Edition kapsamında olacağı için yeni Android güncellemelerini direkt olarak alacak.

Cihazın işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti eşlik edecek. 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama birimine sahip olacak olan Nokia D1C Tablet, flaşlı 15 Megapiksel arka ve 7 Megapiksel ön kamerası ile tablette fotoğraf çekmenin sınırlarını zorlayacak.

Nokia D1C Tablet'in fiyatı ve tanıtım tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. 

1476344269_nokia-tablet.jpg