Nokia HERE harita uygulaması güncellendi

Nokia HERE güncellemeyle birlikte daha detaylı haritalama hizmeti sunuyor.

Nokia HERE harita uygulaması güncellendi

Nokia, geçtiğimiz günlerde 2.8 milyar dolar karşılığında Alman otomobil devleri BMW, Daimler AG (Mercedes) ve Audi tarafından oluşturulan konsorsiyuma sattığını açıkladığı HERE harita uygulaması için yeni bir güncelleme başlattı. Kademeli olarak dağıtılan güncelleme kısa süre içerisinde tüm Android, iOS ve Windows Phone kullanıcılarına ulaşacaktır.1438756546_5.jpg

Yeni güncellemeyle HERE uygulaması daha gelişmiş bir haritalama deneyimi sunuyor. Güncellemeyle Beyaz Rusya ve civarında 22.000 kilometrelik yo haritaya eklenirken, yollar üzerinde yer alan 11.000 POI’de uygulamaya dahil ediliyor. Bunun yanında Barcelona ve çevresinde metro ve tren hatları daha kapsamlı gösteriliyor. Ayrıca yabancı turistlerin ilgisini çeken ülkelerin başında gelen Brezilya’da da haritalama sistemi artık daha ayrıntılı.

Yeni güncelleme ayrıca dünya üzerinde birçok noktada daha gelişmiş haritalama sistemi sunuyor. HERE uygulamasını Android için buradan, iOS için buradan ve Windows Phone içinse buradan indirebilirsiniz.