Nokia Lumia 929’un yeni videosu yayınlandı

Yeni Windows Phone telefondan görüntü ve videolar geldi

Nokia Lumia 929’un yeni videosu yayınlandı

Nokia Lumia 929, Finli firmanın en iyi Windows Phone telefonu değil. Ancak bu yine de yeni bir telefon olduğu ve yakında piyasaya çıkacağı gerçeğini değiştirmiyor. Bu telefon Nokia’nın Windows Phone ile çıkan en önemli telefonu. Neden derseniz, yayınlayacağı GDR3 güncellemesiyle Nokia’nın bu telefonu son model 5 inç Lumia telefonlarıyla benzer özelliklerde gelecek.

GDR3 ile üst segmentasyon telefonların özelliklerini de destekleyebilecek. Windows Phone'a bu özellik çok iyi gelecek ancak bu özellik daha önce gelmesi gereken bir özellikti, ancak yine de geç olsun güç olmasın.

Nokia Lumia 929 da 5 inç 1080x1920 ekran çözünürlüğüyle geliyor. Ekran yoğunluğu 441ppi ve oldukça net bir ekrana sahip olacak. Özellikler şimdilik son model 5 inçlik Android telefonlarla benzer olduğunu gösteriyor.

1382877437_92nine.jpg

Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci, 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza sunuyor. 20.7 MP PureView kamerası ve Windows Phone işletim sistemiyle geliyor.Nano-SIM ile gelecek ve çıkış tarihi olarak da Kasım’ın son haftası gösteriliyor.