NTT Game, yeni oyunlarıyla rüzgar gibi esti

Yeni oyunlara hazır mısınız?

NTT Game, yeni oyunlarıyla rüzgar gibi esti

4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yaklaşık 130 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda Global Online Oyun yayıncı kuruluşu NTT Game, Türkiye’de 20 milyon kayıtlı kullanıcısı olan ve bu yıl 10. yılını Klan Turnuvaları ile kutlayan Knight Online’ın 4. Klan Final Turnuvası’nı gerçekleştirdi. Knight Online KlanTurnuvası Final’inde ‘Undeaths’ ile ilk 2 turnuvanın Şampiyonu ‘Secret’ klanları arasında gerçekleşen ve oldukça çekişmeli geçen final mücadelesinin ardından kazanan Undeaths ekibi olurken 10 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldular.

1418810584_gamextenttgameruzgari28229.jpg

Kingdom Online Beta Turnuvası Büyük İlgi Gördü!

Fuar’da oyun severlerin heyecanla beklediği ve 19 Aralık’ta tam sürüme geçecek olan Kingdom Online‘ın Beta Mini Cup Turnuva finalleri gerçekleşti. Turnuva finalinde ‘Reaksiyon’ ve ‘KaFaSi’ takımları arasında gerçekleşen mücadele sonunda kazanan KaFaSi takımı oldu. KaFaSi takımı bu şampiyonlukla birlikte 4 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra ‘Logitech’ oyuncu ekipmanlarını da almaya hak kazandı.

1418810608_gamextenttgameruzgari.jpg

On binlerce oyun severin geldiği NTT Game Fuar alanında yeni oyun Phantomers ile ilk defa oyuncularla buluşturuldu. Fuarda NTT Game, Knight Online ve Kingdom Online turnuvaları düzenlerken ödüllü Kingdom Online etkinlikleri, BBOY ve Kuzgun Akademi’den dans gösterileri ve de Cosplayler ile oyunculara eğlenceli bir fuar deneyimi yaşattı. Turnuvaların yanı sıra oyun severler Kingdom Online için gerçekleştirilen etkinliklerle birbirinden güzel ödüllerin sahibi oldu.

1418810628_gamextenttgameruzgari28729.jpg

Ayrıca GameX fuarında ESL tarafından düzenlenen Cosplay yarışmasında Iraz Nükte Alp yaptığı Kingdom Online “Savaşçı” sınıfı kostümüyle 1. oldu.

 Phantomers İlk Defa Oyuncularla Buluştu

1418810649_gamextenttgameruzgari28329.jpg

Oyun severler Kingdom Online ve yeni MMOFPS (Çevrimiçi rol yapma) oyunu olan ve ilk defa GameX’de sunulan Phantomers’ı deneme fırsatına da yakaladı. NTT Game Ekibi’nin 4 Aralık Perşembe günü Knight Online Turnuvası yarı finalistleri ile gerçekleştirmiş olduğu yemeğe ise 4 Klandan toplamda 16 oyuncu katılım gösterdi. NTT Game Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu Avrupa ve Türkiye Operasyon Müdürü Serhan Kazar, “Bu yemeği düzenlememizin amacı oyuncularımız ile güzel bir sohbet gerçekleştirmek ve Knight Online’ın gidişatı hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşmalarını istememizdir” şeklinde konuştu.

1418811281_serhankazar.jpg

Bu müthiş etkinliğin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.