NVIDIA G-SYNC Teknolojisine sahip oyun monitörü

AOC’nin yeni AG271QG modeli, oyun tutkusunu QHD çözünürlüklü ve nefes kesen 165 Hz’e sahip 27 inçlik IPS panele taşıyor.

NVIDIA G-SYNC Teknolojisine sahip oyun monitörü

Ekran piyasasının önde gelen küresel markalarından biri olan AOC, AGON birinci sınıf oyun monitörlerinin renkli IPS panele sahip NVIDIA G-SYNC sürümünü sunar – AGON AG271QG. Gerçek 2560 x 1440 piksel çözünürlüğü ile, ekranın yenileme hızını grafik kartınınki ile senkronize eden dahili NVIDIA G-SYNC teknolojisi sayesinde ekranda hareket bulanıklığı, kırılma ve tutukluk olmadan 165 Hz’de son derece hızlı görüntüler sunuyor. Üstelik bu şaşırtıcı oyun performansının yanı sıra, AOC, AGON AG271QG modelini IPS panel teknolojisi (AHVA) ile de donattığı için canlıymış gibi heyecan verici bir oyun ve görüntü deneyimi sunmak için dijital renkler de en iyi halleriyle gösteriliyor.

Akıcı ve canlı görüntüler sağlayarak AGON AG271QG, anında yerine getirilen girdi komutları ile input lag’i en aza indiriyor. AOC Flicker-free teknolojisi ise ekran titreşimini ortadan kaldırarak gözlerde oluşabilecek rahatsızlığı ve yorgunluğu azaltarak oyuncuların yılmadan hedefe kilitlenmelerini sağlıyor ve böylece rekabet düzeyi yüksek oyuncuların beklentilerine daha iyi yanıt veriyor.

1466077398_supermailer-bild-2.jpg

Yorgunluk nedir bilmeyen rekabetçi oyuncular konfora çok daha fazla ihtiyaç duyarlar, üstelik bu konfor sadece hedefe odaklanmaya alışmış gözler için gerekli değildir. Oyuncunun bedeninin de güçlü kalması ve sonsuz oyun seanslarından zarar görmeden çıkmak için oyun sandalyesinde bile rahat bir vücut pozisyonu çok büyük önem taşır. Ayarlanabilen AOC Ergo Dial ayak, kullanıcıların tercih ettikleri ayarı hatırlamaları için skalalı bir yükseklik ayarına sahip. Üstelik oyuncular AGON AG271QG modelini istedikleri gibi eğerek ve ihtiyaç duyduklarında sağa sola döndürerek rahatlık özelliklerinde ince ayar yapabilirler.

Coşkulu oyuncular için özel olarak tasarlanan AOC AGON AG271QG birinci sınıf oyun monitörü, Temmuz 2016’da 709 dolar tüketici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından mağazalarda bulunabilecek.