Obama, Galaxy Note 7 ile dalga geçti

Amerika Başkanı Barack Obama, sağlık politikalarını eleştirenlere Galaxy Note 7'den alaylı bir şekilde bahsederek örnek verdi. İşte Obama'nın konuşmasında yer alan Galaxy Note 7 demeçleri.

Obama, Galaxy Note 7 ile dalga geçti

Amerika Birleşik Devletleri'nde sağlık politikaları için Obama Care adı verilen bir politika uygulanıyor. Sağlık alanında yapılacak tüm yenilikler Obama Care kapsında değerlendirilip sunuluyor. Ancak Amerikalı vatandaşlar sık sık Obama Care politikalarını eleştiriyor. Amerika Başkanı Barack Obama, Obama Care'i eleştirenler için dün bir açıklama yaptı. Obama, açıklaması sırasında Galaxy Note 7'ye gönderme yapmadan duramadı.

Bir telefon modeli patlıyor!

Barack Obama konuşmasında; "akıllı telefonlar bile piyasaya sürüldüğünde bir takım hatalar ile geliyor. Bu hataları gidermek için güncellemeler yayınlanıyor. Hatta bir telefon modeli patlıyor ve yangın (Galaxy Note 7) çıkarıyor. Sağlığı olumsuz etkilemesine rağmen telefon kullanımını bırakmıyoruz. Obama Care de zaman içerisinde güncellenip daha iyi hizmetler sunacak." dedi.

1477056433_abd-baskani-obama-bile-galaxy-note-7-yle-dalga-gecti-1477038687.jpg

Aktarılan bilgilere göre bu açıklama sırasında patlama kelimesi geçtiğinde salonda gülüşmeler yaşanmış. Samsung'un ne kadar ağır bir yara aldığı ortada. Amerika Başkanı bile buna değindiğine göre, teknoloji ile ilgilenenler Samsung markasına artık çekimser davranabilir. Bakalım Samsung bu kötü şöhretinden nasıl kurtulacak?