Offers by context reklam kaldırma!

Offers by context   nedir? Offers by context reklamları nasıl kaldırılır? Offers by context virüs mü?

Offers by context reklam kaldırma!

"Offers by context" adware yani reklam yazılımı bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz ücretsiz program veya oyun ile yüklenir. Chrome tarayıcısına yüklenen eklenti yüzünden neredeyse tüm web sitelerinde karşınız üzerinde Offers by context  ve Ad Option yazan reklamlar görüntülenir.

Offers by context Deals veya Offers by context Ads adları altında iki farklı şekilde karşınıza çıkabilir. Offers by context reklamları, WebSpades, Browse Mark, LinkiDoo, Surftastic gibi diğer reklam yazılımları virüs, adware yazılımları ile birbirine çok benzer. Offers by context size açılır pencereler içinde Amazon, Walmart, Best Buy, Ebay gibi sitelerin reklamlarını görüntüler.

Offers by context reklamları nasıl kaldırılır?

Adım 1: Offers by context ile ilişkili programı tespit etme ve kaldırma

●Windows 8 'de Başlangıç Ekranına doğrudan Denetim Masası yazarak denetim masasını bulabilirsiniz.

●Programlar ve Özellikler'i açmak için Başlat düğmesini Denetim Masası'nı, Programlar'ı ve ardından Programlar ve Özellikler'i tıklatın.

●Yüklü programlarda  Offers by context ads, Cinema plus,Cinema-Plus-1.4c, Cinema-Plus-1.3, Cinema-Plus-1.5 PC Performer, Driver Performer, Flv Player, Jet Browser, Yontoo programlarından biri varsa sağ tuşla tıklayın ve ardından kaldırı tıklayın.

●Bu programlardan biri yoksa sizde yüklü reklam yazılımı farklı olabilir. Ne olduğunu bilmediğiniz programları kaldırın.

Adım 2: Adwcleaner ile Offers by context  kaldırma  

Adwcleaner ücretsiz bir adware, toolbar, PUP, potansiyel olarak istenmeyen yazılım kaldırma programıdır.  Bu konudaki en güvenilir ve en başarılı potansiyel olarak istenmeyen yazılım kaldırma ve silme programıdır. 

●Adwcleaner yazılımını indirin.

●Tarama işlemine başlamadan önce Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome tarayıcılarını ve diğer tüm açık programları kapatın.

●İndirdiğiniz Adwcleaner programını çalıştırın. 

●Scan butonuna tıklayın.

●AdwCleaner  Offers by context istenmeyen yazılımları taramaya başlayacaktır.Tarama işlemi bittiğinde bilgisayarınızda bulunan Offers by context  ve diğer zararlılar listelenir. Bu zararlıları silmek için Clean butonunu tıklayın. 

●ADW Cleaner temizleme işlemini bitirebilmek için bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyecektir OK tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Adım 3: Emsisoft anti-malware  ile  Offers by context kaldırma

Emsisoft Anti-Malware bir tür malware yani, virüs, trojan, backdoor, adware gibi zararlıları temizleme programıdır. 

●EmsiSoft anti-malware indirin ve kurun.

●Bilgisayarınızı EmsiSoft anti-malware ile tam tarama yapın.

●EmsiSoft anti-malware Offers by context ve diğer zararlıları kaldıracaktır.

Adım 4: Malwarebytes anti-malware  ile Offers by context kaldırma  

Malwarebytes anti-malware , virüs, trojan, solucan, gibi malware denen zararlı, istenmeyen yazılımlara karşı kullanılan güçlü bir temizleme aracıdır.

●Malwarebytes Anti-Malware ücretsiz sürümünü indirin ve kurun.

●Malwarebytes Anti-Malware  ile bilgisayarınıza tam tarama gerçekleştirin.

Malwarebytes Anti-Malware  bilgisayarınızdaki virüs ve diğer adware gibi reklam yazılımlarını kaldıracaktır.