Ofiste kulaklık kullanmak için 6 neden

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak sadece müzik dinlemek için bir araç olarak görülen kulaklıkların ofiste kullanımları da yaygınlaşıyor.

Ofiste kulaklık kullanmak için 6 neden

Bircom Sennheiser Telekom Ürünleri Ülke Müdürü Henri Çiprut, ofiste kulaklık kullanımının hem konfor ve verimlilik hem de sağlık açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Açık ofislerin yaygınlaşmasının ortam gürültüsü nedeniyle çalışmayı ve telefon görüşmesi yapmayı zorlaştırdığını belirten Çiprut, günümüzde kulaklıkların ofis çalışanlarının vazgeçilmez bir parçası olmaya başladığını söyledi.

Henri Çiprut, “Neden ofiste kulaklık kullanmalıyım?” sorusunun üretkenlik artışından konfora kadar birçok yanıtı olduğunu kaydederek şu bilgileri verdi:

1414490983_culture-sc-30-usb.jpg

Üretkenliği artırır

Ofiste kulaklık kullanımı ellerinizi serbest bırakarak işinizi daha hızlı yapmanıza olanak sağlar. İşiniz ofis içinde hareket halinde olmanızı gerektiriyorsa, telefon görüşmelerinizi ertelemek zorunda kalmazsınız. Ofis dışında sürekli seyahat halinde iseniz her an ve her koşul altında görüşmelerinize devam edebilirsiniz.

Özgürleştirir

Ofiste kulaklık kullanarak sadece ellerinizi değil kendinizi de özgürleştirebilirsiniz. İhtiyacınıza göre seçeceğiniz Bluetooth veya DECT teknolojili bir kulaklıkla, masanızdan 180 metreye kadar uzaklaşabilir, gelen çağrılarınızı yönetebilir ve görüşmelerini gerçekleştirebilirsiniz.

Anlaşılmayı kolaylaştırır

Gelişmiş teknolojileri kullanan ofis kulaklıkları HD ses kalitesine sahiptirler. Bu da telefonda konuşurken berrak ve güçlü bir ses duyulmasını sağlar. Seçeceğiniz modele göre sahip olacağınız Gürültü Filtreleme veya Ultra Gürültü filtreleme gibi özellikler sayesinde müşterileriniz sadece sizi duyarlar. Ofisiniz ne kadar kalabalık veya gürültülü olursa olsun, hiçbir şeyi tekrarlamak zorunda kalmazsınız.

Sağlıklıdır

İyi bir ofis kulaklığı etkin mikrofonu ile sesinizi güçlü bir şekilde karşı tarafa iletir, gereksiz efor harcatmaz, nefesinizi korur. Sennheiser’ın patentli ActiveGard teknolojisi, işitme sağlığınız için benzersiz bir koruma sağlar. Yüksek sesler sizin için bir tehdit olmaktan çıktığı gibi, gün sonu yorgunluğunu azaltmaya da yardımcı olur. Kulaklıkların başta kulak yastıkları olmak üzere cildinize temas eden birçok bileşeni gereğinde değiştirilebilir, temizlenebilir.

Konforludur

Uzun süren konuşmalarda ahizeyi tutmanız gerekmez, elleriniz serbest kalır. Ahizeyi omuza sıkıştırarak tutmaktan kaynaklanan boyun ağrılarını hayatınızdan çıkarır. Dilerseniz telefonda konuşmadığınız zamanlarda müzik dinleyebilir veya başka bir multimedya uygulamasını çalışma arkadaşlarınızı rahatsız etmeden kullanabilirsiniz.

Zarafet katar

Tüm bu işlevsel özelliklerin yanı sıra ofis kulaklığınızın şıklığınızı da tamamlamasını isterseniz, ofistekulaklik.com adresinde bulabileceğiniz, Sennheiser’ın tasarım ödüllü ürünlerinden birini de tercih edebilirsiniz.