On binlerce kullanıcı bu siteye girmek için sıra bekliyor!

Most Exclusive Web Site isimli dünyanın en özel internet sitesi ilginç yapısıyla ve sırada bekleyen on binlerce kullanıcı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

On binlerce kullanıcı bu siteye girmek için sıra bekliyor!

Günümüzde bir çoğumuz teknolojik gelişmeleri veya gündemi takip etmek için birçok siteyi ziyaret ediyoruz. Bazen dakikalarca kaldığımız veya sık sık girerek takip ettiğimiz siteler mevcut. Ancak haberimize konu olan bir site varki bu siteye girmek isteyen kullanıcılar resmen bunun için sırada bekliyor.

1435970550_img20150704033600.jpg

Mostexclusivewebsite.com isimli internet sitesi, ilginç kuralı ile internet aleminde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Aynı anda sadece bir kullanıcının siteye girmesine izin veren site sahibi, siteye girmek isteyen kullanıcıları aldıkları online biletlere göre sıraya sokuyor ve tek tek girişlere izin veriyor. Şimdiden 40 bine yakın kişinin sırada olduğu siteye giriş yapmak için uzun bir süre beklemeniz gerekiyor. Ayrıca sitenin açık olduğu sekmenin kapanması durumunda sıranızı kaybediyor ve yeni bir bilet almak zorunda kalıyorsunuz.

Öte yandan şimdilik çok az ziyaretçinin giriş yapabildiği sitenin kurucusu Justin Foley yaptığı açıklamada, binlerce kişinin sırada beklediği siteye giren her kullanıcının en fazla 60 saniye sitede kalabildiğini belirtiyor.