One Max için Sense 6.0 güncellemesi başladı

İlk olarak Amerika'da başlayan güncellemenin önümüzdeki günlerde uluslararası One Max için de yayınlanmasını bekleniyor.

One Max için Sense 6.0 güncellemesi başladı

1399614972_sense-6.0.jpg

HTC'nin mayıs-haziran döneminde geçtiğimiz yıl tanıtımını gerçekleştirdiği orta ve üst sınıf akıllı telefonların birçoğu için Sense 6.0 güncellemesini başlatması bekleniyor. Konuya ilişkin ilk gelişme ise Amerika'dan geldi. Ülkenin önde gelen operatörlerinden Sprint One Max kullanıcıları için Sense 6.0 güncellemesini başlattığını duyurdu. 537MB boyutunda olan güncelleme beraberinde birçok yenilik getiriyor. Bunlardan bazılarına değinecek olursak; BinkFeed gelişmeleri, yenilenen kamera ve galeri arayüzü, Aşırı Güç Tasarruf Modu, kişiselleştirilmiş yeni yazı stili, Sense TV gelişmeleri, tüm uygulamaları sonlandıran yeni buton, fotoğrafları daha hızlı ve daha kolay bulmak için görüntü karşılaştırması ve daha kararlı bir yazılım.

Sense 6.0 güncellemesinin önümüzdeki haftalarda One Max'in uluslararası versiyonu için dağıtıma sunulması bekleniyor. Aynı dönemde One M7, One mini, Butterfly S, Desire 816 ve Desire 610'da Sense 6.0 güncellemesine kavuşacak.